Pre audio expertov: Za koľko môžete ponúknuť inteligentné ozvučenie domu či budovy


01/03/2022 in Pre partnerov

Profesionálne multiroom audio riešenie už nejaký čas nie je luxus pre vyvolených. Vďaka Audioserveru si nachádza cestu do stále viac firiem, inštitúcií aj domácností. Je nielen cenovo dostupné riešenie, ale zároveň veľmi jednoduché na realizáciu a s bonusom v podobe unikátnych funkcií inteligentnej automatizácie. Pozrime sa na konkrétny príklad. 

Koľko stojí multiroom audio

Miniserver Go – 339,79 €
Audioserver – 436,38 €
Zdroj 24V, 4.2A – 63,43 €

Celkom: 839,60 €*

Bezkonkurenčná rýchlosť a efektivita

Kabeláž je jednoduchá ako u akéhokoľvek iného zosilňovača. Obrovskou výhodou je veľkosť Audioservera – zmestí sa do dlane! Preto nepotrebuje žiadny rack a je možné ho umiestniť do rozvádzača alebo do skrinky v obývačke. Programovanie je rovnako jednoduché. Zariadenie sa automaticky pripojí (žiadne nastavovanie adries či komunikácie). Potom je nutné vyplniť parametre ako impedancia a nastavenie výstupov. Po pravom kliknutí myšou (a zvolením tlačidla „akustická identifikácia“) konkrétny reproduktor prehráva vzorovú audio stopu. Tak si môžete byť istí jeho lokáciou. Potom už len zvolíte požadovanú miestnosť a je hotové. Môžete pridať doslova jeden reproduktor za minútu aj s dôkladným skontrolovaním. Vizualizácia sa vygeneruje automaticky. Aj väčšiu inštaláciu tak zvládnete behom pár hodín.

 

Online chat

Zaujíma vás viac k tejto téme? Využite náš online chat na webe a vyhnite sa tak prihlasovaniu, formulárom a čakaniu v rade na linke. V chate vyriešite väčšinu otázok a problémov ihneď.

Otvoriť LiveChat

Funkcie pre inteligentné audio v cene:

  • Ozvučenie až 4 miestností (4 × výstup zosilňovača 18 W RMS)
  • S možnosťou stereo-downmix
  • Ovládanie z aplikácie (v lokálnej sieti aj cez internet)
  • Internetové rádia
  • Apple AirPlay
  • Prehrávanie z vlastného úložiska (NAS, USB)
  • Možnosť pripojenia účtu Spotify
  • Line in (prepojenie s TV, PC, gramofónom a pod.)
  • Line out + SPDIF (coax) výstupy pre prepojenie s externým zosilňovačom
  • Správy TTS – prevod textu na reč (notifikácie)
  • Hlášky – možnosť nahovoriť správu cez aplikáciu
  • Budenie hudbou, rádiom či vlastnou melódiou
  • Možnosť prepojenia s ďalšími funkciami Loxone (alarm, zvonček, upozornenie, …)
  • V cene je univerzálna riadiaca jednotka, ktorú je možné využiť pre ďalšie ovládanie a automatizáciu (kúrenie, tienenie, riadenie FVE, osvetlenie, zavlažovanie, …)

K tomu je samozrejme nutné pripočítať cenu za reproduktory. Podľa náročnosti zákazníka môžete ľubovoľne zvoliť pasívne aj aktívne reproduktory všetkých foriem a kvalitatívnej triedy.

Za nás môžeme odporučiť napríklad stropné reproduktory quadral, ktoré nenarušia dizajn miestnosti a ponúkajú bezkonkurenčný pomer kvality a ceny.

Nemusíte sa ale držať pri zemi. Audioserver má dosť výkonu a kvalitu výstupov aj pre high-end reproduktory.

Možnosti rozšírenia (výber)

Ďalšie zóny / výstupy

Stereo Extension rozšíri systém až o ďalšie 2 miestnosti (2 výstupy 18 W / 1 SPDIF výstup). Môžete pripojiť až 10 Stereo Extensionov a pokiaľ by to nestačilo, môžete pridať ďalší Audioserver.
Stereo Extension – 218,19 €

Diaľkové ovládanie

Diaľkové rádiové ovládanie umožní ovládať jednu alebo ľubovoľnú kombináciu zón bez nutnosti priamej viditeľnosti prehrávača.
Remote Air – 46,60 €

Ovládanie tlačidlom na stene

Bezdrôtové tlačidlá je možné umiestniť na ľubovoľné miesto. Ovládanie je veľmi rýchle a jednoduché a na rozdiel od diaľkového ovládača vždy na svojom mieste. Majú 5 dotykových plôch a ako bonus obsahujú čidlo teploty a vlhkosti. Využitie teda nájdu nielen na ovládanie audia.
Touch Air – 101,15 €
Touch Pure Air – 169,33 €

*Katalógová cena bez DPH.

Poďme do toho spolu…

Ikona domu

Chcete si užívať produkty Loxone?

Radi vám ako výrobcovia zadarmo predstavíme možnosti inteligentnej elektroinštalácie aj možnosti riešenia konkrétnych potrieb v rámci individuálnej konzultácie. Pripravíme aj kalkuláciu potrebných produktov. V prípade záujmu vám tiež nájdeme ideálnu realizačnú firmu.

Ikona elektrikára

Chcete realizovať inteligentné elektroinštalácie?

Využite bohatý sortiment produktov vrátane koncových prvkov od jedného výrobcu. K dispozícii budete mať unikátny softvér bez licencií, s ktorým zvládnete špičkové funkcie aj bez znalosti programovania. Váš úspech podporíme špičkovou individuálnou podporou.

Chcem byť informovaný o novinkách