Palace Apartments: Luxusné apartmány s výhľadom na centrum Bratislavy


25/07/2022 in Referencie

Palace Apartments je moderný apartmánový dom nachádzajúci sa v historickom jadre Bratislavy, v zrekonštruovanej historickej budove známej ako Jesenákov palác. Okrem výhľadu na mesto ponúka tiež luxusné ubytovanie v plne vybavených apartmánoch. Požiadavkou investora bolo nájsť zjednodušené riešenie prístupového systému jednak do celého objektu, ako aj do apartmánov. A túto požiadavku Loxone splnil.

Prístupový systém

Riešenie inteligentného prístupového systému pomocou Loxone pomáha zamestnancom v dennodennej prevádzke. Pri vstupnej bráne je umiestnený videovrátnik Loxone Intercom s NFC klávesnicou. Personál jednoducho zadá prístupový kód alebo priloží NFC Prívesok čím sa mu otvorí hlavná brána. Ak niekto u brány zazvoní, personál dostane okamžitú notifikáciu cez aplikáciu a vzdialene umožní návštevníkovi prístup. Po odchode personálu, posledný zamestnanec zadaním kódu zavrie bránu a následne sa aktivuje zabezpečovací systém.

Fakty

Lokalita:
Bratislava, Slovensko


Názov objektu:
Palace Apartments


Loxone Partner
Felpema, s. r. o.
Web: www.felpema.com


Loxonie riadi:
Prístupový systém

 

Žena prikladá NFC prívesok na NFC klávesnicu pre otvorenie brány
Intercom

Do apartmánu bez kľúča

Po rezervácii apartmánu sa hosťovi pošle kód, ktorý slúži na prístup do hotela. Hotel je autonómny a nie je potreba služby na recepcii 24 hodín. Pomocou aplikácie si vie majiteľ pozrieť históriu prístupov a obsadenosti izieb.

Špeciálne riešený prístup majú aj apartmány. Každý apartmán má pri vstupe NFC klávesnicu. Na vstup do apartmánu tak už nie je potrebný kľúč. Hosť dostane na recepcii NFC Prívesok, ktorým sa dostane do apartmánu. Pre použitie výťahu je tiež potrebné použiť prívesok na privolanie. 

Čo v prípade výpadku elektriny? Samozrejme recepcia má v zálohe klasické kľúče, pomocou ktorých apartmány otvorí. Takže sa nemôže stať, že by sa v prípade výpadku prúdu hostia nedostali do svojich izieb.

Spálňa mezonetu

Klienta poznám dlhšiu dobu vďaka čomu som vedel o jeho skúsenosti z predošlého podobného projektu kde sa rozhodol použiť „klasické kľúče“, čo sa na konci ukázalo ako nie práve ideálne riešenie. Preto som mu v rannej fáze projektu predstavil výhody Loxone riešenia, ktoré mu umožnilo posunúť projekt na vyššiu úroveň vďaka „keyless“ štandardu pre celý objekt. Vďaka Loxone riešeniu sa klientovi značne zjednodušil manažment prístupov do objektu a apartmánov, z dlhodobého hľadiska aj úsporu prevádzkových nákladov a v neposlednom rade v budúcnosti možnosť rozšírenia o ďalšie súčasti a napojenia systému na rezervačný systém.

Lukáš Fulajtar

Felpema, s. r. o.

Nahliadnite dovnútra:

Nádvorie
Mezonetový apartmán vybavený kuchyňou
Posteľ
Oddychová miestnosť s televíziou
Zimný pohľad na domy
Apartmán s kuchynkou a rozkladacím gaučom

(c) Vizualizácia: Palace Apartments

Opýtajte sa zdarma

Prekonzultujte s námi váš projekt alebo sa staňte Loxone Partnerom v niekoľkých krokoch!

A
Konzultácia projektu zdarma
Zvažujem vo vlastnom projekte využiť Loxone a rád by som získal viac informácií.

A
Stať sa partnerom
Rád by som sa opýtal, v čom spočíva partnerstvo s Loxone a ako na to.

Konzultácia projektu zdarma

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Stať sa partnerom

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Chcem byť informovaný o novinkách