Loxone v spoločnosti Wimberger Haus


15/03/2022 in Referencie

Administratívna budova Wimberger Haus v susednom Rakúsku považuje spoľahlivosť, rešpekt a zodpovednosť za základné hodnoty. Vďaka vzájomnému nadšeniu pre inteligentnú automatizáciu, systém Loxone plne automatizoval celú budovu. Do projektu tak priniesol mnohé užitočné funkcie a naplnil tak základné potreby zamestnancov. 

Administratívna budova Wimberger Haus v susednom Rakúsku považuje spoľahlivosť, rešpekt a zodpovednosť za základné hodnoty. Vďaka vzájomnému nadšeniu pre inteligentnú automatizáciu, systém Loxone plne automatizoval celú budovu. Do projektu tak priniesol mnohé užitočné funkcie a naplnil tak základné potreby zamestnancov. 

Čo bolo implementované?

Pre klientov bolo dôležité predovšetkým to, aby sa projekt stavby samostatne postaral o základné potreby zamestnancov. Vďaka Loxone je teraz v celom kancelárskom komplexe optimálna izbová klíma a na pracoviskách je zaručené inteligentné ovládanie tienenia a osvetlenia. Okrem automatického tienenia, kúrenia a chladenia, ako aj osvetlenia, bola s Loxone kompletne implementovaná aj požiarna signalizácia a poplašný systém. Do systému boli integrované aj celé multimédiá. Vďaka jednoduchej implementácii ponúka Loxone množstvo výhod oproti iným systémom. Technológia Loxone Air umožnila veľmi flexibilnú inštaláciu v administratívnej budove Wimberger Haus. Cez inteligentnú zásuvku je možné merať teplotu v miestnosti a súčasne ovládať napríklad osvetlenie pracovného stola. V dôsledku toho boli s jedným produktom splnené dve rôzne požiadavky.

Fakty

Krajina: Rakúsko


Lokalita: Wimberger Haus v Lasberg (AT)


Loxone Partner: Wimberger Haus GesmbH


Komponenty Loxone: Miniserver Relay Extension Air Base Extension Audioserver Touch Tree Smart Socket Senzor prítomnosti

Čo bolo implementované?

Pre klientov bolo dôležité predovšetkým to, aby sa projekt stavby samostatne postaral o základné potreby zamestnancov. Vďaka Loxone je teraz v celom kancelárskom komplexe optimálna izbová klíma a na pracoviskách je zaručené inteligentné ovládanie tienenia a osvetlenia. Okrem automatického tienenia, kúrenia a chladenia, ako aj osvetlenia, bola s Loxone kompletne implementovaná aj požiarna signalizácia a poplašný systém. Do systému boli integrované aj celé multimédiá. Vďaka jednoduchej implementácii ponúka Loxone množstvo výhod oproti iným systémom. Technológia Loxone Air umožnila veľmi flexibilnú inštaláciu v administratívnej budove Wimberger Haus. Cez inteligentnú zásuvku je možné merať teplotu v miestnosti a súčasne ovládať napríklad osvetlenie pracovného stola. V dôsledku toho boli s jedným produktom splnené dve rôzne požiadavky.

Multimédia
Audioserver

Okrem individuálnej vizualizácie pre zamestnancov je vrcholom projektu Loxone Audioserver, ktorý na jednej strane umožňuje jednoduché hlásenia, ako napríklad automatické spustenie alarmu do 15 minút. Na druhej strane, Audioserver poskytuje príjemnú hudbu aj pri posedení v jedálni po práci. Podľa zodpovedných bola najväčšou výzvou veľkosť a zložitosť budovy. Preto boli nainštalované celkom tri Miniservery s rôznymi úlohami. Ale vďaka Loxone Configu to nebolo prekážkou pre hladkú inštaláciu a bezchybnú automatizáciu.

 

Kancelárska budova

 

Smart kancelárska technológia s Loxone v modernej kancelárii
Inteligentné osvetlenie v kuchyni a jedálni inteligentnej kancelárie
Automatizované osvetlenie v inteligentnej kancelárii
Inteligentne osvetlený spoločný priestor inteligentnej kancelárie s Loxone
Automaticky osvetlená konferenčná miestnosť v inteligentnej kancelárii
Inteligentne osvetlený salónik a recepcia inteligentnej kancelárie

Zaujalo vás to?

Ikona elektrikár

Ste elektrikár?

Chcete svojim zákazníkom tiež ponúkať jedinečnú automatizáciu budov založenú na Loxone Miniserveri, ktorý sa hodí do projektov všetkého druhu? Kontaktujte nás a využite silnú spoluprácu s Loxone, lídrom na trhu v oblasti automatizácie budov a domov.

Ikona lopata

Máte vlastný projekt?

Loxone Miniserver je dokonalým nástrojom pre jednoduché ovládanie a inteligentnú automatizáciu všetkých druhov projektov, či už ide o inteligentný dom, komerčnú nehnuteľnosť alebo špeciálny projekt..

Chcem byť informovaný o novinkách