Loxone sa stará o komfort v podkrovnom byte


09/03/2022 in Referencie

Inteligentná automatizácia sa neobmedzuje na priestranné novostavby, kde sa vyžaduje dokonalé komplexné vyžitie Miniservera. Svoju úlohu hravo splní aj v menších existujúcich objektoch, kde chce majiteľ po Loxone vyriešiť ovládanie užšej skupiny technológií. Napríklad v podkrovnom byte v českom Vrátkově sa systém postaral o farebné osvetlenie a obeh čerpadla.

S čím Loxone pomohol?

V rekonštruovanej starej stavbe prevádzkuje jej majiteľ krčmu a penzión. V podkroví jednej z budov sa nachádza byt.

V hlavnej obytnej miestnosti dominujú na prvý pohľad drevené trámy. Ráz priestoru skvele dotvára stmievateľné aj farebné svietidlá – bodovky a LED pásiky zapracované do dreva ovláda Loxone. Behom okamihu tak miestnosť získa atmosféru na mieru. To platí aj pre kúpeľňu alebo spálňu, kde je farebne podsvietená posteľ.

Prepínanie svetelných nálad zaisťujú ako Loxone tlačidlá na stenách, tak Touch Nightlight Air na nočnom stolíku.

Fakty

Lokalita:
Vrátkov (Stredočeský kraj)


Dispozícia:
2+kk (podkrovný byt)


Loxone Partner:
Jan Bursa


Loxone riadi:
Osvetlenie
Energie

Čo ďalej?

Loxone riadi aj obeh čerpadla pre úžitkovú vodu. Keď obyvateľ vstúpi do kúpeľne, systém tam začne hnať teplú vodu. Momentálne sa zvažuje rozšírenie o Hlavice Air pre reguláciu vykurovania.

Jan Bursa

Loxone Gold Partner, cctvbursa.cz

Obývačka
Drevené trámy so zapustenými spotmi
Obývačka v modrej svetelnej nálade
Tlačidlo Touch Pure
Podsvietenie postele
Farebná svetelná nálada v kúpeľni

Zaujalo vás to?

Ikona elektrikár
Ste elektrikár?

Chcete svojim zákazníkom tiež ponúkať jedinečnú automatizáciu budov založenú na Loxone Miniserveri, ktorý sa hodí do projektov všetkého druhu? Kontaktujte nás a využite silnú spoluprácu s Loxone, lídrom na trhu v oblasti automatizácie budov a domov.

Ikona lopata
Máte vlastný projekt?

Chcete tiež využiť Loxone na výrobu vína, alebo máte v hlave iný projekt? Loxone Miniserver je dokonalým nástrojom pre jednoduché ovládanie a inteligentnú automatizáciu inteligentných domov, komerčných nehnuteľností alebo špeciálnych projektov.

Chcem byť informovaný o novinkách