Loxone Explained: Všetko, čo súvisí s modernou technológiou osvetlenia


24/02/2022 in Pre partnerov

Klasické svetelné zdroje ako žiarovky, ktoré sa dajú zapínať a vypínať len staticky, sa stávajú minulosťou. Moderná osvetľovacia technika prináša enormný komfort a možno ju individuálne prispôsobiť vašim potrebám. V našej sérii videí Loxone Explained vám ukážeme všetko, čo sa týka technológie inteligentného osvetlenia, ako aj konceptov ovládania a súvisiacej konfigurácie.

1. časť – Produkty & Technológie

Súčasná technika nám umožňuje kedykoľvek pohodlne, jednoducho a atraktívne osvetliť priestory. V prvej časti Loxone Explained: Osvetlenie sa dozviete, ktoré svietidlá a svetelné technológie vám robia život jednoduchším, ako sa vyvarovať chybám a na čo si dať pozor najmä pri nastavovaní osvetlenia, aby ste dosiahli čo najlepší výsledok.

2. časť – Svetelný dizajn a interakcia s osvetlením

Inteligentné osvetlenie si vyžaduje aj prepracovaný koncept obsluhy. Bez toho sa najlepšie komponenty a ich inštalácia míňa účinkom.

V druhej časti Loxone Explained: Osvetlenie na praktickom príklade ilustrujeme, aké dômyselné a jednoduché je ovládanie osvetlenia pomocou Loxone. Za týmto účelom vás zavedieme do obývacej a jedálenskej časti, pretože práve tieto miestnosti sú často výzvou pre projektantov domov a elektrikárov pri hľadaní toho správneho konceptu osvetlenia. 

 

Otázky & Odpovede – Všetko, čo ste chceli vedieť o inteligentnom osvetlení

Máte otázky týkajúce sa inteligentného osvetlenia? Stačí pridať komentár pod jedno z videí zo série Loxone Explained na našom kanály YouTube. Radi vám na vaše otázky odpovieme v ďalšom videu Otázky & Odpovede so zameraním na osvetlenie.

3. časť – Konfigurácia v Loxone Configu

Po dokonalom začlenení techniky a súvisiaceho ovládania do domu ich teraz treba optimálne nakonfigurovať. V inteligentných budovách už nebude statické „zapnutie/vypnutie“.

V tretej časti Loxone Explained: Osvetlenie vám vysvetlíme, ako si naprogramovať osvetlenie v Loxone Configu, napríklad nastaviť správanie stmievania, ako konfigurovať svetelné nálady pre rôzne potreby a ako zautomatizovať celé správanie osvetlenia.

Online chat

Zaujíma vás viac k tejto téme? Využite náš online chat na webe a vyhnite sa tak prihlasovaniu, formulárom a čakaniu v rade na linke. V chate vyriešite väčšinu otázok a problémov ihneď.

Otvoriť LiveChat

Stiahnite si tematický e-book!

K téme osvetlenie sme pre vás pripravili tiež e-book – k stiahnutiu je zdarma! Ponúka všetko o osvetlení Loxone na jednom mieste. Neváhajte si ho tiež umiestniť na web alebo poslať vašim zákazníkom.

Predná strana e-booku o osvetlení

– Špeciálny tip –

Elektrikár

Ešte nie ste Loxone Partner?


Porozprávajte sa s nami o možnostiach spolupráce.

Chcem byť informovaný o novinkách