Nieuw: Loxone Config 14.1

Bertien Van Peer
mei 9, 2023 in Technology
Ons nieuw opgerichte Loxone SEALs-Team werkt voortdurend aan de verbetering van Loxone Config. Met de kosteloze update op de nieuwe Config Versie 14.1 kunnen Loxone Partners en gebruikers direct profiteren van de verbeteringen en uitbreidingen.

EPEX Spot Integratie

De functiebouwsteen “Spot Price Optimizer” was één van de nieuwe functies in Loxone Config 14. Met behulp hiervan kunnen dynamische elektriciteitstarieven worden meegenomen bij het activeren van een belasting. Met EPEX Spot wordt nu één van de grootste Europese beurzen voor de groothandel in korte termijn stroom geïntegreerd.

Nieuw overzicht Message Center

In Loxone Config 14.1 vind je een nieuw projectoverzicht en een nieuw Message Center, dat ook te vinden is in het Partner Portaal. Hier vind je nog meer gerichte informatie die specifiek relevant is voor jou en jouw Loxone Partnerstatus. Nieuws, wijzigingen, acties en nog veel meer zijn direct te vinden in Loxone Config. Natuurlijk blijft de informatie ook beschikbaar in het Partner Portaal.

Verbeterde stabiliteit en prestaties

Loxone SEAL staat voor: System Excellence and Assurance League. De Loxone SEALs verbeteren hun stabiliteit door constant te werken aan de Config en zorgen voor nog betere prestaties. Ook deze update bevat tal van verbeteringen, die je kunt vinden in een gedetailleerd overzicht in de Change Log.Nu gratis aanvragen

Dien nu jouw gratis projectaanvraag in of word Loxone Partner in slechts een paar stappen!

A
Gratis projectaanvraag
Ik ben van plan mijn project met Loxone uit te voeren en zou graag meer info willen.

A
Loxone Partner worden
Ik wil graag Partner worden en maak alvast een afspraak voor een gratis consult.

Gratis projectaanvraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Partner worden

   • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 512 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Ik wil meer over LOXONE weten