Callwey Award: Het Beste Product 2020

Bertien Van Peer
oktober 9, 2020 in Backstage
Wie ons volgt op LinkedIn kreeg de primeur: Loxone heeft de Callwey Award voor ‘Product van het jaar 2020’ in de categorie ‘Smart Home’ in ontvangst mogen nemen. Voor de tiende keer heeft Callwey Verlag, in samenwerking met partners als het Deutsches Architektur Museum en de ORF (Oostenrijkse omroeporganisatie), de wedstrijd “Huizen van het jaar – de beste eengezinswoningen” aangekondigd. De Loxone totaaloplossing werd bekroond met de titel “Product van het jaar 2020” in de categorie “Smart Home”.

De waarde van een gebouw, dat rekening houdt met de wensen van de bewoners en hun ideeën en behoeften, is door coronapandemie van een nog groter belang. De prijs “Gebouw van het jaar” ging daarom niet alleen naar architectonische meesterwerken, maar ook naar producten die het leven, wonen en werken makkelijker maken.

 

 

 

Loxone gebouwautomatisering – Het beste product 2020

Er werd onder andere bijzondere nadruk gelegd op duurzaamheid en innovatief gebruik. Loxone overtuigde de productjury in de categorie “Smart Home” als complete oplossing voor de automatisering van allerlei projecten. Van de talloze inzendingen uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Zuid-Tirol werd de Loxone Miniserver & Co. verkozen tot beste product 2020. De bekroonde inzendingen worden van 6 oktober tot 17 januari 2021 tentoongesteld in het Duitse Architectuurmuseum.

 

Helaas kon de prijsuitreiking dit jaar niet in de gebruikelijke feestelijke sfeer plaatsvinden. Maar de vreugde was des te groter toen een verrassingspakket inclusief trofee, boek en taart ons bereikte:

Ik wil meer over LOXONE weten