Majitelé rodinného domu chválí Loxone Partnera. Těší je úspory za energie


12 května, 2022 in Reference

Zjednodušení každodenního života, více času a úspora za energie. Obyvatelé domu v Praze jsou z Loxone nadšeni. Jde o další ukázku domácnosti, v níž se chytrá automatizace stará o celou řadu technologií.

U vstupní branky se vyjímá NFC klávesnice od Loxone. Kromě branky ovládá i vrata a vjezd do garáže. Další kódová klávesnice otevírá vchodové dveře. Instalační partner integroval do systému i osvětlení. Stropní LED světla Loxone jsou umístěná v dětských pokojích, ložnicích a koupelnách. Dále jsou řízena i klasická spínaná 230V světla v obýváku, garáži, předsíni, sklepě a v okolí domu. Chytré ovládání má i osvětlení prostorné zahrady a bazén.

Fakta

Lokalita:
Praha


Loxone Partner:
Radek Dvořák, Radocom (Gold)


Loxone řídí:
Osvětlení
Vytápění/chlazení
Zabezpečení
Stínění
Přístup
Bazén

Stejně tak předokenní žaluzie v celém domě a dokonce i elektrická pergola. Její střecha je pohyblivá, má integrované osvětlení a 3 posuvné boční rolety. Veškeré ovládání je snadné a intuitivní díky tlačítkům Loxone Touch. Vytápění je řešeno plynovým kotlem, Loxone reguluje jednotlivé okruhy podlahového topení. Pokud není potřeba topit, systém to ví a nechá kotel v úsporném režimu.

Co říkají majitelé domu?

Největší výhody spatřujeme v zjednodušení každodenního života, šetření času odbouráním běžných úkonů a úsporu energie. Velmi užitečné je například upozornění na otevřenou bránu a máme rádi i nastavení intenzity světel. A hlavně si velmi vážíme skvělých služeb partnera Radka Dvořáka.

– obyvatelka rodinného domu

Nahlédněte:

Pohled na dům ze zahrady s bazénem
Barevně podsvícené schodiště
Podsvícené schodiště
Obývací pokoj
Interiér rodinného domu

Zaujalo vás to?

Ikona elektrikář

Jste elektrikář?
Chcete svým zákazníkům také nabízet jedinečnou automatizaci budov založenou na Loxone Miniserveru, který se hodí do projektů všeho druhu? Kontaktujte nás a využijte silnou spolupráci s Loxone, lídrem na trhu v oblasti automatizace budov a domů.

Ikona lopata

Máte vlastní projekt?
Chcete také využít Loxone ve vašem vysněném projektu? Loxone Miniserver je dokonalým nástrojem pro jednoduché ovládání a inteligentní automatizaci domů, komerčních nemovitostí nebo speciálních projektů.

Chci být informován o novinkách