Nový Zapustený senzor prítomnosti Tree


20/10/2020 in Technológie
Pohybové senzory sa stali štandardom v inteligentných domoch a pomáhajú s celou radou funkcií. Tento rok sme ich vylepšili o akustický senzor a uviedli sme úplne nový Senzor prítomnosti. Dnes potešíme všetkých milovníkov čistého dizajnu: Predstavujeme Zapustený senzor prítomnosti Tree.

Či už inštalujete Loxone do rodinného domu, inteligentnej reštaurácie alebo do nového štýlového komerčného prostredia – tento nový senzor prítomnosti bol vyvinutý špeciálne pre inštaláciu pod omietku s nízkoprofilovým a protipožiarnym krytom.

Je vybavený infračervenými a akustickými senzormi prítomnosti, ktoré spoľahlivo detekujú pohyb a zvuk. Vďaka integrovanému senzoru jasu je tiež dokonalým doplnkom denného svetla. To je obzvlášť užitočné v komerčných prostrediach, ako sú kancelárie a sklady. Detekcia prítomnosti v automatizovanej budove je zásadná, ovplyvňuje osvetlenie, poplach proti vlámaniu, hudbu, kúrenie, vetranie a oveľa viac. Pri vývoji nového senzoru prítomnosti sme zabezpečili, aby produkt mal mnohostranné funkčné využitie. 

Všetky informácie o jeho funkciách, uvedení do prevádzky a konfigurácií senzoru prítomnosti nájdete v našom videu.

Zapustený senzor prítomnosti Tree

Získajte nový Zapustený senzor prítomnosti už teraz.

Zapustený senzor prítomnosti Tree Biely

Rozdiely medzi jednotlivými modelmi:

 
Zapustený
senzor prítomnosti Tree
Senzor prítomnosti Tree Senzor prítomnosti Air
Napájanie z batérie 24V napájanie
Použitie Nová budova Nová budova (povrchová montáž) Dodadotná inštalácia Dodatočná inštalácia
Akustický senzor Áno Áno Nie Áno
Senzor pohybu Áno Áno Áno Áno
Senzor jasu Áno Áno Áno Áno
Loxone Tree

Senzor prítomnosti Tree a všetky ostatné produkty Tree sa uvádzajú do prevádzky prostredníctvom technológie Plug & Play a dokonale spolupracujú so všetkými komponentmi Loxone. Vďaka flexibilnej kabeláži je uvedenie do prevádzky dokončené za pár okamihov.

Loxone Air

Senzor prítomnosti Air sa bezdrôtovo pripája k rádiovému systému Loxone Air. Vďaka ekonomickej technológii Air môže byť detektor prítomnosti vzduchu dodávaný s napätím 24 V DC alebo s batériou (životnosť približne 2 roky).

– Stať sa Loxone Partnerom –

Staňte sa Loxone Partnerom


Exkluzívna úvodná kampaň špeciálne pre Loxone Partnerov: Ako Loxone Partner získate špeciálnu zľavu na nákup 10 a viac nových senzorov prítomnosti Tree. Ešte nie ste partnerom? Potom nás kontaktuje hneď teraz a ťažte zo silnej spolupráce s Loxone, lídrom na trhu v oblasti automatizácie budov.

Chcem byť informovaný o novinkách