Vylepšený Partnerský program a úprava cien od 2. mája 2022


31/03/2022 in Partner Only

Zlepšujeme pre vás Partnerský program! Od 2. mája budeme ťažiť z najlepšieho Partnerského programu, ktorý sme kedy mali. Preto sme radi, že vás dnes môžeme informovať o najdôležitejších novinkách. Ďalej by sme Vás v tomto článku chceli informovať o plánovanej úprave cien – taktiež s účinnosťou od 2. 5. 2022 – a opäť upozorniť na nový poplatok za dopravu.

Zmeny v Partnerskom programe

Ako Loxone Partner tvoríte pilier našej spoločnosti, preto vás chceme informovať o novinkách vopred. Od 2. mája sa môžete tešiť na:

  • Väčšie zľavy pre Gold a Platinum Partnerov
  • Flexibilné zľavy pre Registered Partnerov (žiadne minimálne predaje ani školenia)
  • Kompletne prepracovaný Loxone Portal
  • Digital Experience Tour, ktorý presvedčí vašich zákazníkov
Upozornenie na zmenu cien

Blížiace sa zvyšovanie cien

Okrem prevládajúcej globálnej koronakrízy sú tu teraz aj nepokoje na Ukrajine. Dôsledkom sú rastúce ceny surovín a obrovské ťažkosti spôsobené nestálosťou cien pre celý hodnotový reťazec.

Aby sme mohli naďalej ponúkať férové ​​ceny, rozhodli sme sa nerobiť plošné zvyšovanie cien. S úpravami cien môžeme aj naďalej zostať hlboko pod trhovým priemerom. Za týmto účelom sme sa pozreli na dodaciu situáciu pre komponenty každého produktu a upravili sme ceny pre každý produkt. Od 2. mája 2022 dôjde k zvýšeniu cien o 2,9 % až 9,7 %, pričom veľkoobchodné ceny vzrástli o 15,5 %.

Produkty Loxone si môžete zakúpiť za existujúcich podmienok do 1. mája 2022.

Tu nájdete nový cenník produktov pre Slovensko.

Dôležitá informácia

Dôležité: Poplatok za dopravu

V posledných rokoch sme vám vždy vedeli ponúknuť paušálne poštovné bez ohľadu na množstvo objednávky. Po zahrnutí produktov quadral, z ktorých niektoré vyžadujú prepravu na palete, bude na Slovensku účtovaný poplatok za dopravu vo výške 79,90 EUR za určité produkty. Poplatok sa zaúčtuje iba raz za objednávku – bez ohľadu na objednané množstvo.

Nižšie nájdete prehľad produktov, na ktoré sa vzťahuje poštovné:

Ďakujeme za vašu skvelú prácu a pochopenie. Pokračujme spoločne v úspešnom zvládaní výziev.

Chcem byť informovaný o novinkách