Skanska Reality a Loxone spojili sily pre moderné udržateľné a úsporné bývanie


19/08/2021 in Zákulisie

Loxone najnovšie spolupracuje s jednou z top developerských spoločností na českom trhu. Rezidenčný developer Skanska bude ponúkať inteligentné byty s automatickým riadením technológií, ako je tienenie či kúrenie. Spoločná cesta vedie k ešte väčšiemu komfortu obyvateľov, ktorý spočíva aj v energetických úsporách a vyššej udržateľnosti domácností. 

Spoločnosť Skanska nezaprie svoje škandinávske korene. Preto sa vo svojich developerských projektoch intenzívne zaoberá udržateľnosťou výstavby aj následného bývania, cieli na čo najvyššiu úsporu vody aj energie a zároveň maximálny komfort pre klientov. Od júla tohto roku jej v tom pomôže aj Loxone.

Skanska Reality začne vo svojom klientskom centre v pražskom Karlíne (Skanska Home Centerprezentovať a ponúkať balíčky inteligentnej automatizácie technológií od Loxone. Záujemcom ich potom nechá inštalovať do domácností vo svojich novo realizovaných bytových domoch.

Skanska Home Center

Klienti viac vyhľadávajú smart riešenie

Je to pre nás ďalší krok na ceste k modernému udržateľnému bývaniu. Ale reflektuje tým aj situáciu na trhu. Klienti sa na smart riešenie pýtajú viac než predtým. Tým, ktorých túto tému zaujalo, chceme ísť naproti našimi predpripravenými balíčkami ,“ vysvetľuje Anna Pelešková, špecialistka marketingu a komunikácie Skanska Reality.

Prvý balíček ponúka inteligentné riadenie kúrenia, v druhom sa k nemu pridáva automatické tienenie. Tretí povyšuje predchádzajúce dva balíčky ešte o správu aktuálnej spotreby energií. Najväčšou pridanou hodnotou je práve rozšíriteľnosť systému, ak o to obyvatelia prejavia záujem.

Ako vidí spoluprácu Loxone?

Skanska Reality je developer, ktorý rád inovuje a chce odovzdať svojmu klientovi bývanie, ktoré s ním môže rásť. Spoločnosť hľadala technológiu, ktorá nebude klientov trápiť mesačnými poplatkami a nebude im nariaďovať, ktoré konkrétne zariadenie si musia kúpiť. S touto otvorenosťou systému si užívateľ môže zaobstarať akúkoľvek žalúziu alebo skrátka iný doplňujúci hardvér. Vďaka tomu si bez problémov rozšíri svoj smart home.

Pavel Lískovec

technický a obchodný riaditeľ, Loxone

Prezrite si…

Prvý projekt, v ktorom budú môcť klienti využiť, nesie názov Albatros Kbely – 2. etapa. Takto bude vyzerať:

Zdroj fotografií využitých v článku: Skanska Reality

Zaujalo vás to?

Ikona lopaty

Ste developer alebo záujemca o inteligentné bývanie?

Loxone Miniserver je dokonalým nástrojom pre jednoduché ovládanie a inteligentnú automatizáciu všetkých druhov projektov, či už sa jedná o inteligentný dom, komerčnú nehnuteľnosť alebo špeciálny projekt.

Elektrikár

Ste elektrikár, alebo inštalačná firma?

Stále viac ľudí dnes túži po inteligentnom bývaní. Chcete prevahu nad konkurenciou a hodnotu pre svojich zákazníkov? Loxone je partner, o ktorého sa môžete oprieť.

Mohlo by vás tiež zaujímať

Chcem byť informovaný o novinkách