Novinka: quadral Install Speaker 7


16/09/2021 in Technológie

Nový reproduktor quadral Install Speaker 7 zaujme mimoriadne rovnomerným a širokým rozptylom, ktorý zanechá vynikajúci zvukový dojem. Stropný reproduktor bol špeciálne navrhnutý tak, aby naplno využil potenciál Loxone Audioservera. Je dokonalým doplnkom pre excelentný zvukový zážitok.

Vstavaný reproduktor quadral Install Speaker 7 (č. p.: 100497) prináša zvukové vlastnosti, ktoré sú v jeho cenovej triede jedinečné:

  • Jednorámová konštrukcia s o 50 % väčšou plochou membrány
  • Jednoliaty zvuk v celej miestnosti vďaka pôsobivej stabilite jeho hladiny
  • Bohaté basy s až štvornásobným výstupným výkonom
  • Dokonale vyladený pre použitie s Loxone Audioserverom

Nový reproduktor bude mať rovnaké rozmery aj vzhľad ako doteraz predávaný Loxone Speaker. Líši sa však ďalšími parametrami. Tu je porovnanie:

 

 

  Loxone Speaker quadral Install Speaker 7
Menovitý výkon 30 W 40 W
Maximálny  výkon 60 W 80 W
Menovitá impedancia 8 Ohm + 8 Ohm 8 Ohm
Maximálna hlasitosť 86 dB 88 dB
Frekvenčný rozsah 60 Hz 20 000 Hz 50 Hz 28 000 Hz

Odborník na všetko
okolo zvuku quadral

Spoločnosť quadral je špecialista na reproduktory z Hannoveru. skoro 50 rokov je symbolom vysoko kvalitných hifi komponentov a je tiež jedným z najväčších nemeckých výrobcov reproduktorov. O špičkových znalostiach firmy quadral v oblasti akustiky svedčia nespočetné množstvo najlepších hodnotení v odborných časopisoch a na špecializovaných internetových portáloch.

V októbri 2020 quadral prevzala spoločnosť Loxone a od tej doby je súčasťou Loxone Group. Novinka s názvom quadral Install Speaker 7 je predzvesťou ďalších spoločných produktov.

Hudba nás sprevádza celým životom. Čo práve počúvame, sa odráža v našich emóciách. Naším poslaním v spoločnosti quadral je umožniť reprodukciu hudby v najvyššej kvalite za dostupnú cenu pre každého. Naše bohaté skúsenosti sú zárukou zážitku z počúvania. Spojenie quadral a Loxone otvára nové, vynikajúce možnosti, ako zákazníkom priniesť radosť a pridať na kvalite života.

Volker Schwerdtfeger

CEO, quadral GmbH

Zaujalo vás to?

Elektrikár Loxone spolupráca
Ste elektrikár?

Chcete svojim zákazníkom ponúknuť jedinečnú automatizáciu budov založenú na Loxone Miniserveri? Kontaktujte nás a využite silnú spoluprácu so spoločnosťou Loxone, lídrom na trhu v oblasti automatizácie budov a domov.

Lopata Loxone vlastný projekt
Máte vlastný projekt?

Loxone Miniserver je dokonalým nástrojom pre jednoduché ovládanie a inteligentnú automatizáciu všetkých druhov projektov, či už sa jedná o inteligentný dom, komerčnú nehnuteľnosť alebo špeciálny projekt.

Chcem byť informovaný o novinkách