Przylądka Marzeń – Inteligentné domy na prenájom pri poľskom pobreží


10/12/2021 in Referencie

Penzión, Przylądek Marzeń, je miesto, kde môžete snívať. Prímorské letovisko v blízkosti obce Ustronie Morskie spája vášeň pre cestovanie, blízkosť prírody a vysoký štandard. Každý zo štyroch penziónov bol vybavený systémom Loxone. Jeho hlavnou úlohou je odbremeniť majiteľov zariadenia.

Aké funkcie boli realizované v domoch?

Majitelia penziónu, Przylądek Marzeń, sa o Loxone dozvedeli od svojho dizajnéra. Chceli, aby ich automatizačný systém oslobodil od niektorých povinností súvisiacich s chodom centra. Loxone dokázal vyriešiť všetky problémy a teraz je zodpovedný za ovládanie kúrenia, osvetlenia, audia, alarmu a zavlažovania zelených plôch.

Inteligentné domy na prenájom sú obklopené krásnou poľskou prírodou – lesmi z jednej strany a poliami z druhej. Pláž je vzdialená len 400 metrov. Príroda hrá v Przylądek Marzeń dôležitú úlohu, preto aj vykurovanie muselo byť ekologické a ekonomické. V budovách sú nainštalované dotykové tlačidlá na meranie teploty, senzory prítomnosti a senzory otvárania okien a dverí. Vzájomné pôsobenie týchto komponentov pomáha výrazne šetriť energiu.

Najlepšie na Loxone je, že rovnaké senzory majú aj alarmové funkcie.

Fakty

Krajina:
Wieniotowo, obec Ustronie Morskie, vojvodstvo západopomoranské


Lokalita:
4 domy s rozlohou 63 m²


Názov objektu:
Przylądek Marzeń


Projektant:
LOOKAstudio


Partner Loxone:
AKMILUS Smart Home


Funkcie Loxone:
automatické zavlažovanie, osvetlenie, audio, kúrenie, alarm

Tlačidlo Touch tree
Automatické
osvetlenie

V každej domácnosti je možné ovládať rôzne svetelné scény jediným dotykovým tlačidlom. Hostia reagujú pozitívne na moderné riešenia.

alarmová siréna
Inteligentný
alarm

Alarmová siréna Loxone zaisťuje bezpečnosť domácností tým, že zohľadňuje informácie odosielané senzormi prítomnosti, teplotnými senzormi a okennými kontaktmi.

Przyladek Marzen automatické zavlažovanie
Inteligentné
zavlažovanie

Krásny trávnik si vyžaduje starostlivosť. Vďaka údajom z meteostanice Loxone systém spustí zavlažovače vždy v správnom čase.

„Loxone nás výrazne odbremeňuje od chodu centra a to bol hlavne jeho účel. Pre niekoho, kto uvažuje o stavbe inteligentnej inštalácie, mám určite radu, ako sa rozhodnúť, zariskovať a následne prispôsobiť sebe a svojim požiadavkám. S Loxone je to určite možné.“
Bartosz Chmielewski

Majiteľ, Przylądek Marzeń

Loxone Partner:
AKMILUS Smart Home

Majitelia Przylądek Marzeń požiadali AKMILUS Smart Home – Gold Partner Loxone z Kołobrzegu o pomoc pri automatizácii centra. AKMILUS už od roku 2002 poskytuje kvalitné služby v oblasti výstavby a rekonštrukcie moderných elektroinštalácií. Spoločnosť má skúsenosti s realizáciou veľkých projektov a kompletných automatizačných systémov.

AKMILUS-Gold-Partner-Loxone

Ako vyzerá penzión Przylądek Marzeń?

Realizácia Przylądek Marzeń bola dokončená v júli 2021. Majitelia už teraz uvažujú o rozšírení centra o nové budovy – samozrejme vybavené systémom Loxone. Takto vyzerajú živé inteligentné domy:

Penzión Przyladek Marzen
Przyladek Marzen penzión
Przyladek Marzen automatické zavlažovanie
Przyladek Marzen penzión
Snímač prítomnosti na strope
Dotykové tlačidlo umožňuje meniť svetelné scény v domácnostiach
(c) Kameraman: Anielso Photo & Movie

Zaujalo vás to?

Elektrikár Loxone spolupráca
Ste elektrikár?

Chcete svojim zákazníkom ponúknuť jedinečnú automatizáciu budov založenú na Loxone Miniserveri? Kontaktujte nás a využite silnú spoluprácu so spoločnosťou Loxone, lídrom na trhu v oblasti automatizácie budov a domov.

Lopata Loxone vlastný projekt
Máte vlastný projekt?

Loxone Miniserver je dokonalým nástrojom pre jednoduché ovládanie a inteligentnú automatizáciu všetkých druhov projektov, či už sa jedná o inteligentný dom, komerčnú nehnuteľnosť alebo špeciálny projekt.

Ikona kniha

Mohlo by vás zaujímať:

Chcem byť informovaný o novinkách