Projekty na vašu mieru

Viktória Gavulová
20/08/2021 in Zákulisie

Loxone je tu pre vás. Od začiatku nášho pôsobenia na trhu sme vám pomohli s mnohými projektmi. Boli sme pri plánovaní Chocolate, premýšľali sme o inteligentných funkciách v dome pre nepočujúcich, či sme Vám radili, ako urobiť projekt čo najjednoduchšie. V Loxone sme si vedomí toho, že žiadne začiatky nie sú ľahké. Preto vám pri projektoch ponúkame našu pomoc.

Konzultácie vás nič nestoja

Naše rady a pomoc vám ponúkame úplne zadarmo. Nemusíte sa báť žiadneho zvláštneho vyúčtovania. V Loxone sme radi, ak sa môžeme postarať o to, aby vám naše produkty slúžili na 100 % a mohli ste tak naplno využívať funkcie inteligentnej domácnosti.

firsthandNaša pomoc týmito radami len začína. Spoločne vám nájdeme toho najlepšieho partnera pre projekt a tiež sa uistíme, že vo vašej inteligentnej domácnosti budú všetky produkty zabudované správne a podľa vašich predstáv.

Vzdialenosť ≠ prekážka

Osobný kontakt je síce fajn, ale sme si vedomí toho, že cestovať z východného Slovenska či severných Čiech do Českých Budějovíc je zbytočné mrhanie času cestovaním. Preto Vám v Loxone ponúkame možnosť konzultácie cez telefón a internet. Stačí, ak sa nám ozvete cez krátky formulár a my vás budeme kontaktovať.

Ozvite sa nám!

Plánujete klasické vybavenie inteligentnej domácnosti a neviete, kde začať? Alebo máte zákazníka, ktorý vo svojom dome požaduje špeciálne funkcie? Ozvite sa naším projektantom!

Ak teda máte projekt, no chcete ho doplniť o inteligentné funkcie, nie je nič jednoduchšie ako kliknúť na tlačidlo:

Podať žiadosť

Chcem byť informovaný o novinkách