Videozvončeky už nikdy nebudú ako predtým. Prichádza nový Intercom

Daniel Gahleitner
04/05/2021 in Technológie

Meníme pravidlá hry. Nový Loxone Intercom dnes prvýkrát uzreli tisíce našich partnerov, zákazníkov aj fanúšikov. Je to zrejme najkrajší videovrátnik na svete. A to má toho veľa čo ponúknuť aj po technickej stránke! Zmeškali ste premiéru? Žiadny problém. Predstavenie Intercomu sme pre vás zaznamenali.

Intercom v bielej a antracitovej farbe

Intercom – perfektné riešenie prístupu pre váš projekt s Loxone!

Intercom vyniká svojím nadčasovým dizajnom, najkvalitnejšími materiálmi, najmodernejšou technológiou z Nemecka, radom funkcií a bezproblémovou integráciou. Inštalácia a uvedenie do prevádzky veľmi jednoduché. Stačí len pár minút a Intercom vrátane vzdialeného prístupu cez Remote Connect je plne funkčný.

NFC Code Touch v bielej a antracitovej farbe

Nový NFC Code Touch

Zdôraznené tlačidlo zvonku, svorky pre jednoduchšiu montáž, optimalizácia predchádzania falošným poplachom pri extrémnych poveternostných podmienkach a vylepšený koncept inštalácie – novinky prináša aj NFC Code Touch. Ten v spojení s Intercomom tvorí ultra flexibilný a komplexný prístupový systém.

Poznámka: V kombinácii s novými montážnymi rámčekmi používajte iba NFC Code Touch 2. generácie.

NFC Code Touch v bielej a antracitovej farbe

Zaujalo vás to?

Ikona elektrikár

Ste elektrikár?

Chcete svojim zákazníkom ponúknuť jedinečnú automatizáciu budov založenú na Loxone Miniserveri? Kontaktujte nás a využite silnú spoluprácu so spoločnosťou Loxone, lídrom na trhu v oblasti automatizácie budov a domov.

Ikona lopata

Máte vlastný projekt?

Loxone Miniserver je dokonalým nástrojom pre jednoduché ovládanie a inteligentnú automatizáciu všetkých druhov projektov, či už sa jedná o inteligentný dom, komerčnú nehnuteľnosť alebo špeciálny projekt.

Chcem byť informovaný o novinkách