Je ovládanie inteligentnej domácnosti zložité? Čo môžem nastaviť sám?


01/06/2022 in Know How
Jednou z našich priorít je, aby ovládanie domácnosti bolo jednoduché. O väčšinu činností, ktoré nechcete alebo nemôžete robiť vy, sa postará Loxone automaticky. Pre zvyšok častých úkonov stačí rýchly zásah prostredníctvom tlačidla.
Pre všetky menej obvyklé zásahy, nastavenia, štatistiky a podobne skvele poslúži bezplatná aplikácia Loxone. Vďaka tomu si ušetríte množstvo zložitých, nevzhľadných a nákladných ovládacích prvkov, kde každý sa obsluhuje iným spôsobom. Väčšinu nastavení má používateľ pod kontrolou rýchlo a pohodlne v aplikácii. Preškoleného inštalačného technika potrebuje len na úvodné sprevádzkovanie, rozšírenie či úpravu inštalácie, prípadne na veľmi špecifické zmeny vyžadujúce programovanie. Vzhľadom na to, že Loxone je veľmi otvorený a štandardizovaný systém, nie ste obmedzení na konkrétneho človeka. Pokiaľ by váš inštalačný technik napr. ukončil podnikanie, jeho prácu môže ľahko prevziať niekto iný.
– Špeciálny tip –
mladý pár konzultuje projekt svojho budúceho domu

Spoznajte všetky dnešné možnosti bývania


Chystáte sa stavať či rekonštruovať a chcete mať istotu, že váš dom bude zodpovedať súčasným štandardom? Inými slovami, že vám neunikne nič z toho, čo by vaše bývanie mohlo vylepšiť? Využite bezplatné konzultácie s našimi odborníkmi nech viete, čo chcieť od dnešnej elektroinštalácie.

Chcem byť informovaný o novinkách