Otvorili už 3. showroom: Smarteon dokazuje pozíciu elitného partnera


28/10/2021 in Zákulisie
Spoločnosť Smarteon Systems má v Brne nový showroom, v poradí otvoril už tretí. Loxone Flagship Partner ho otvoril v prestížnom Centre bývania a dizajnu Kaštanová. Vzorová domácnosť ponúka firme nové možnosti, ako dať svojim klientom pocítiť výhody inteligentného systému. Slávnostné otvorenie sa uskutočnilo vo štvrtok 21. októbra.
Spoločnosť Smarteon Systems má v Brne nový showroom, v poradí otvoril už tretí. Loxone Flagship Partner ho otvoril v prestížnom Centre bývania a dizajnu Kaštanová. Vzorová domácnosť ponúka firme nové možnosti, ako dať svojim klientom pocítiť výhody inteligentného systému. Slávnostné otvorenie sa uskutočnilo vo štvrtok 21. októbra.
Smarteon presťahoval svoj brnenský showroom. CEO spoločnosti Tomáš Lamač verí, že nová adresa ešte viac vystihuje úroveň, ktorú klienti očakávajú od prémiového dodávateľa inteligentnej domácnosti. Centrum bývania a dizajnu Kaštanová je skvelá lokalita. Klient v centre nájde prakticky všetko, čo potrebuje pre svoje budúce bývanie vo všetkých fázach jeho realizácie. Doslova od tehál po zákazkový nábytok. Všetko je prezentované v modernom prostredí priestranných showroomov a sprevádzané nadštandardným servisom. Škála služieb je tu skutočne široká, teraz aj vrátane inteligentnej elektroinštalácie, neoddeliteľnej súčasti každého moderného domova,“ vysvetľuje Lamač.

Inteligentná domácnosť v plnej paráde

Smarteon má v modernom centre k dispozícii cez 200 m2 a priestor okrem showroomu využíva aj ako kancelárie a zázemie vlastného vývojového tímu. A ako vzorová inteligentná domácnosť vyzerá? Pestrú paletu funkcií v Smarteone prezentujú v prostredí všetkých bežných miestností, modernej priestrannej kuchyni, útulnej kúpeľne, relaxačného kúta aj spálne s výhľadom do simulovanej záhrady. Vďaka širokému vybaveniu sa produkty Loxone predvádzajú návštevníkom v plnej kráse a so všetkými svojimi benefitmi. Môžete sa tešiť na inteligentné osvetlenie, tieniacu techniku, inteligentné audio, systém zabezpečenia, energetický manažment a mnohé ďalšie. Vďaka tomu vo vás prehliadka zanechá komplexný a nezabudnuteľný dojem.

Spoločnosť:
Smarteon Systems s.r.o.

Logo Flagship partner


Adresa:
Kaštanová 125a
620 00 Brno


Telefón:
720 311 240


Email:
[email protected]


Web:
smarteon.cz


Foto v článku:
Bezeslov productions

Slavnostný prípitok
Slávnostné otvorenie showroomu
Tomáš Lamač upozorňuje, že novému showroomu sedí skôr označenie Smart Home Atelier. „S klientmi detailne diskutujeme ich situáciu a predstavy o budúcom bývaní, neponúkame katalógové riešenie. Showroom môže pôsobiť ako miesto, kde si zákazníci vyberajú z limitovanej ponuky. Avšak to sa nezhoduje s naším porozumením individuálneho riešenia na mieru. Preto ateliér, kde sú naopak kreatívne formované sny a priania klienta premeníme do výsledného jedinečného diela. V Smarteone sa bavíme so záujemcami o tom ako žijú, aké majú plány a očakávania do budúcnosti. Následne náš smart home konzultant spolu so systémovým architektom vytvorí štúdiu zákazníkovej vysnívanej inteligentnej domácnosti presne na mieru,“ hovorí Tomáš Lamač.

Dbajú na vplyv osvetlenia.
Spolupracujú s odborníkmi.

Spoločnosť sa pri budovaní showroomu zamerala okrem iného na nadčasové riešenie svetiel. V spolupráci s významným svetelným štúdiom vyvinul Smarteon koncept biodynamického osvetlenia. Toto riešenie zohľadňuje vplyv umelého svetla na ľudský organizmus a psychické pohodlie jedinca. Usilujú sa o „zdravé“ svetlo v domácnosti. „Všetky riešenia sú riadené výhradne systémom Loxone. V tom sme ukážkový partner,“ objasňuje CEO Smarteonu. Pre zaujímavosť firma pred troma rokmi otvorila Loxone showroom aj v Dubaji (SAE).

„Smarteon bol od začiatku veľmi ambiciózny partner. Teší nás, že svoje ambície napĺňa. Patrí medzi prémiového dodávateľa inteligentných domácností, ktorý svojim klientom poskytuje perfektný servis vďaka dohľadovému centru,“ spomína na konto Smarteónu obchodný a technický riaditeľ Loxone Pavel Lískovec.

Otvorený priestor ako výhoda

Firma z Brna veľmi rýchlo stúpala rebríčkom statusov Loxone Partnera. Otvorením nového showroomu, ktorý dokonale spĺňa všetky náležitosti prezentácie smart systému, defakto ešte obhájila status Loxone Flagship Partnera. „Odborníci zo Smarteonu vedia inteligentnú domácnosť skvele priblížiť koncovým zákazníkom. „Ako veľká výhoda sa nakoniec ukázala aj otvorenosť priestoru, vďaka ktorej návštevník lepšie vidí všetky zmeny a lepšie si dokáže predstaviť, čo jeho inteligentný dom bude robiť,“ pridáva Lískovec.

Navštívte Smart Home Atelier a spoznajte pravú podstatu inteligentného domu a skutočné pohodlie. Zástupcovia spoločnosti vás ochotne prevedú. A hoci sú to profesionáli na svojom mieste, radi všetko vysvetlia pekne od základu a odpovedia na akékoľvek otázky.

Chcete zažiť Loxone na vlastnej koži?

Radi by ste si vyskúšali, ako inteligentná domácnosť funguje? Skvelé. Navštívte náš showroom v Bratislave alebo jeden z našich ďalších partnerských showroomov v Českej republike a na Slovensku.

Chcem byť informovaný o novinkách