Váš kľúč k úspechu: Digital Experience Tour

Lucia Pavkova
05/09/2023 in Pre partnerov

Ako Loxone Partner viete, že je veľmi dôležité vytvoriť presvedčivý zážitok, ktorý zákazníkom predstaví inteligentnú budovu. Často však môžu mať problém predstaviť si plný potenciál riešenia Loxone bez konkrétnej ukážky. Na pomoc prichádza Loxone Digital Experience Tour.

Čo získate vďaka Digital Experience Tour?

Zaberie len

vysvetliť Loxone zákazníkom.

Zvýšte vašu konverziu o

a získajte nových zákazníkov.

Viac ako

vyššie predaje.

8 dôvodov, prečo do toho ísť

Čo na to hovorí Loxone Partner?

„Najťažšie pri komunikácii myšlienky je vytvoriť správny zážitok. Budúci užívateľ si ho jednoducho musí predstaviť, a na to potrebuje skúsenosti z iných podobných implementácií. Nie každý si takúto predstavu dokáže vytvoriť. Digital Experience Tour nám to dáva na tanieri.”

Grzegorz Sulimka

Akmilus, Loxone Gold Partner

Čo na to hovorí zákazník?

„Loxone Digital Experience Tour bola pre mňa jedinečným zážitkom! Jej obsah bol informatívny, dobre prezentovaný a vyvolal vo mne pocit inšpirácie. Celkovo to bol fantastický digitálny zážitok, ktorý vo mne podnietil lepšie pochopenie inteligentnej automatizácie.”

Silvia Križanová

Užívateľka Loxone

Využite tento cenný nástroj k zvýšeniu úrovne svojich projektov, získaniu dôvery zákazníkov a obchodnému predaju v dynamickom svete inteligentných budov.

Dozvedieť sa viac

Zistite viac informácií o sprevádzkovaní Digital Experience Tour alebo si dohodnite prehliadku v jednom z našich showroomov!

Sprevádzkovanie DET

Chcem si nainštalovať Digital Experience Tour alebo získať viac informácií.

Návšteva showroomu

Mám záujem o individuálnu prehliadku Digital Experience Tour v showroome Loxone. 

Chcem byť informovaný o novinkách