Dostupnosť produktov


23/03/2022 in Pre partnerov
Vzhľadom na pretrvávajúci nedostatok komponentov, ktorý sa ešte zhoršil v dôsledku konfliktu na Ukrajine a znovuzavedených proticovidových opatrení v Číne, sa môžu časové údaje o dodávkach denne meniť. Vieme, aké je dôležité mať istotu pri plánovaní, obzvlášť v dnešnej dobe. V tomto článku sa v kocke dozviete najdôležitejšie fakty o dodávkach našich komponentov.

Plná dostupnosť a dodávky

Celý trh s elektrotechnikou trpí obmedzenou dostupnosťou niektorých komponentov. A dodávateľské reťazce nie sú v súčasnej dobe 100% spoľahlivé. Už prisľúbené dodávky sú niekedy dodávateľovi odložené o niekoľko mesiacov bez predchádzajúceho upozornenia.

Denné aktualizácie dostupnosti
Náš tím denne usilovne pracuje na zaistení dostupnosti všetkých produktov. Pre lepší prehľad o stave dodávok taktiež denne aktualizujeme očakávanú dostupnosť.

Preto berte prosím na vedomie, že očakávaný dátum dodania už objednaných položiek sa môže denne meniť. To sa týka iba položiek, ktoré nie sú podľa e-shopu skladom. Položky, ktoré sú na sklade, budú samozrejme spoľahlivo dodané ako obvykle. Aktuálne údaje nájdete vždy na partnerskom portáli a na e-shope.

Ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti. Našou prioritou je vyriešiť aktuálnu situáciu a skrátiť dobu čakania.

Chcem byť informovaný o novinkách