Cineplexx: Inteligentné kino


12/01/2021 in Referencie

Cineplexx vo Viedni je jedným z najmodernejších kín u našich západných susedov. Loxone inteligentne automatizuje svetelné nálady v 13 kinosálach a tiež v predsále. Okrem riadenia osvetlenia Loxone Miniserver taktiež prevzal správu všetkých poruchových hlásení pre bezpečnú a stabilnú prevádzku kina.

Inteligentné kino, ešte lepší zážitok

V 13 kinosálach s celkový počtom 2 700 miest na sedenie ovláda osvetlenie 5 Miniserverov pracujúcich v sietí Gateway / Client. Približne 800 zariadení DALI kontroluje takmer 30 DALI Extensionov.

Cineplexx chcel mať možnosť upravovať svetelné scény v každej kinosále zvlášť. Navyše rýchlo, ľahko a spoľahlivo, aby mohli byť prípadné zmeny vykonané ešte pred začiatkom každého filmu.

Akékoľvek chybové správy tohto projektu sú zasielané cez mobilnú notifikáciu priamo partnerovi. Ten ich môže behom pár minút vyriešiť pomocou Vzdialeného prístupu. Všetky situácie možno tak riešiť veľmi efektívne a takmer okamžite, bez nutnosti príjazdu partnera priamo do budovy.

Fakty

Krajina:
Rakúsko


Veľkosť:
13 kinosál
s 2700 sedadlami


Prevádzkovateľ:
Cineplexx Millenium City Wien


Loxone Partner:
E-PORT Elektrotechnik GmbH


Loxone komponenty:
Miniserver (Gateway/Client)

DALI Extension

Relay Extension

Prečo Loxone?

Stabilná a spoľahlivá prevádzka riadiaceho systému je pre kino nevyhnutná. Automatizačné riešenie od Loxone ponúka presne takú stabilitu, ktorú sme pre tento projekt hľadali. Ak by niekedy nastal nejaký problém, umožňuje Vzdialený prístup veľmi rýchlu reakciu a vyriešenie. Raz som dostal oznámenie o poruche na dovolenke na Mauríciuse, a behom pár minút som mohol situáciu napraviť.

Harald Winkler

CEO , E-PORT Elektrotechnik GmbH

Cineplexx Millennium City Viedeň
Cineplexx Millennium City Viedeň
Cineplexx Millennium City Viedeň pohľad na popcorn
Kinosála v Cineplexx Millennium City Viedeň
Predsála v Cineplexx Millennium City Viedeň
Sedadlá v kinosále v Cineplexx Millennium City Viedeň
Osvetlenie v predsále Cineplexx Millennium City Viedeň

Zaujalo vás to?

Ste vlastníkom hotela nebo podobného zariadenia?

Loxone Miniserver je dokonalým nástrojom pre jednoduché ovládanie a inteligentnú automatizáciu všetkých druhov projektov, či už sa jedná o inteligentný dom, komerčnú nehnuteľnosť alebo špeciálny projekt.

Ste elektrikár?

Chcete svojim zákazníkom ponúknuť jedinečnú automatizáciu s Loxone Miniserverom? Kontaktujte nás a získajte výhody zo silného partnerstva so spoločnosťou Loxone, lídrom na trhu v oblasti automatizácie budov a domov.

Ikona kniha

Mohlo by vás zaujímať:

Chcem byť informovaný o novinkách