Callwey Award: Cena za najlepší produkt roku 2020 mieri do Loxone


12/10/2020 in Zákulisie

Spoločnosť Callwey Verlag už po 10. vyhlásila v spolupráci s partnermi, ako sú napríklad Nemecké múzeum architektúry alebo ORF, súťaž Domy roka najlepšie rodinné domy. Kompletné riešenie Loxone získalo titul Produkt roku 2020 v kategórii Smart Home.

Ako hodnotná je budova, ktorá berie do úvahy životné želanie aj predstavy a potreby užívateľov, ukázala pandémia koronavírusu. Ocenenie „Domy roka“ sa preto dostalo nielen architektonickým dielam, ale aj produktom, ktoré uľahčujú život, bývanie i prácu.

Loxone automatizácia budov – Najlepší produkt roku 2020

Osobitný dôraz bol kladený okrem iného na udržateľnosť a inovatívne využívanie. Loxone presvedčil porotu hodnotiacu produkty v kategórii Smart Home ako kompletné riešenie pre automatizáciu projektov všetkého druhu. Loxone Miniserver a naň nadväzujúce produkty zvolila porota najlepším produktom roku 2020 vďaka hlasom z Nemecka, Rakúska, Švajčiarska a Južného Tirolska. Ocenené produkty budú vystavené v Nemeckom múzeu architektúry vo Frankfurte od 6. októbra do 17. januára 2021.

Slávnostné odovzdanie cien bohužiaľ nemohlo tento rok prebehnúť v obvyklom slávnostnom prostredí. Ale radosť bola o to väčšia, keď sme dostali balíček s prekvapením vrátane trofeje, knihy a torty:

Trofej
Loxone kniha
Torta

Chcem byť informovaný o novinkách