Budúcnosť audia v hoteloch: Miniserver Compact zdokonaľuje zážitok hostí

Lucia Pavkova
06/02/2024 in Know How

Hotely potrebujú spoľahlivé riešenie automatizácie, ktoré vyrieši aj ich kľúčový prvok – audio pre dokonalú atmosféru. Miniserver Compact od Loxone prináša energeticky úsporný audio systém, ktorý posunie zvukový zážitok v každej miestnosti na novú úroveň.

Individuálne audio zóny s viacerými funkciami

Miniserver Compact ponúka viac ako len jednoduché prehrávanie hudby. V kúpeľni či spálni je možné nastaviť samostatné audio zóny s rôznymi možnosťami, ktorým je možné individuálne prispôsobiť napríklad hudbu alebo zvuky na pozadí.

Všestranný alarm a oznámenia

Miniserver Compact prehráva sirénu alarmu, ale poskytuje aj hlášky alebo zvonček. Vďaka vysoko kvalitným reproduktorom je zvuk podľa potreby počuť v každom kúte izby aj v celej budove, čo zvyšuje bezpečnosť objektu.

Všetko pod kontrolou

Ako vlastník či správca máte plnú kontrolu. Môžete rozhodovať o zoznamoch skladieb alebo prehrávaných rozhlasových staniciach. Je len na vás, ktorý zo zamestnancov bude môcť meniť nastavenia v systéme, prípadne ich môžete pohodlne upravovať aj vy sami – aj keď nie ste na mieste. Každá audio zóna vo vašom hoteli bude znieť presne tak, ako chcete.

Žena v hotelovej izbe si užíva výhľad

Dva v jednom

To najlepšie z oboch – výhody Miniservera a Audioservera sú spojené v jednom kompaktnom riešení. Tým sa minimalizujú inštalačné práce a šetrí miesto.

Ovládanie hotelovej izby na mieru

Miniserver Compact je ideálny na individuálne ovládanie hotelových izieb. V prípade potreby ho môžu ovládať aj vaši hostia. Pripojením k reproduktorom sa v každej izbe vytvorí individuálne jedinečné audio prostredie, ktoré spolu s ďalšími funkciami zaistí skutočný zážitok z pobytu v hoteli.

Úsporné a energeticky efektívne

Sledujte nakladanie s energiami vo vašom hoteli a ušetrite vysoké náklady na inštaláciu bežných zosilňovačov. V niektorých projektoch sa podarilo ušetriť až 60 % energie.

hotel Mandarin

Investícia do budúcnosti

Investori, prevádzkovatelia hotelov aj elektrikári, ktorí spoliehajú na Loxone, nájdu v Miniserveri Compact okrem mnohých možností automatizácie budovy tiež inovatívne riešenie pre ozvučenie hotelových izieb. Menej hardvéru, viac možností – Loxone Campus jasne ukazuje, ako využiť potenciál audia na maximum.

Opýtajte sa zdarma

Prekonzultujte s nami váš projekt alebo sa staňte Loxone Partnerom v niekoľkých krokoch!

A

Konzultácia projektu zdarma

Zvažujem vo vlastnom projekte využiť Loxone a rád by som získal viac informácií.

A

Stať sa partnerom

Rád by som sa opýtal, v čom spočíva partnerstvo s Loxone a ako na to.

Konzultácia projektu zdarma

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Stať sa partnerom

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Chcem byť informovaný o novinkách