Novinka: Belimo Tree & Air


10/11/2022 in Technológie

Doteraz bolo nutné produkty Belimo integrovať pomocou šablón v Loxone Library. Teraz ich pripojíte oveľa jednoduchšie a máte neobmedzený výber.

Spoločnosť Belimo je lídrom na trhu vo vývoji pohonov a komponentov pre ovládanie MaR systémov. Portfólio výrobkov zahŕňa pohony klapiek, senzory, merače a ventily, s ktorými môžete výrazne zvýšiť energetickú účinnosť. To najmä v priemyselnom sektore. Náš Loxone Campus používa rad produktov Belimo na úsporné riadenie vykurovania, chladenia i vetrania.

Kompletný rad inovatívnych prevádzkových zariadení HVAC – bezproblémovo integrovaný do automatizácie budov Loxone.

Spoločnosť Belimo ponúka vysoko kvalitné pohony klapiek, senzory a regulačné ventily, ktoré sú bezproblémovo integrované do automatizácie domácností a budov Loxone prostredníctvom nových produktov Belimo Tree a Belimo Air.

Belimo aktor
Pohony

Pohon klapiek Belimo zaisťuje spoľahlivosť a nižšiu spotrebu energie.

Belimo Sensor
Senzory/merače

Senzory a merače HVAC od Belima poskytujú spoľahlivé a presné meranie.

Belimo Ventil
Regulačné ventily

Ventily Belimo poskytujú optimálne riešenie pre reguláciu prietokov.

Belimo & Loxone – pre vyššiu energetickú účinnosť budov

Budovy sú zodpovedné za približne 40 % celosvetovej spotreby energie. Hlavnými spotrebičmi sú obvykle systémy vykurovania, chladenia a vetrania. Vďaka inteligentnej automatizácii inovatívnych výrobkov Belimo výkonným systémom energetického managementu Loxone dosiahnete maximálnu energetickú účinnosť a uľavíte tak účtom aj životnému prostrediu.

Belimo senzory
Produkt Belimo Tree & Air

K čomu presne je nový produkt?

Belimo Tree & Air je kompaktná brána, do ktorej môžete pripojiť až 16 produktov Belimo. Tie poskytujú dôležité dáta a možnosti ovládania aj veľmi rozsiahlych systémov. Tým vznikli nové možnosti automatizácie rôznych projektov a výrazne sa zjednodušila a urýchlila práca. Viac o tom nižšie.

Rozhodli sme sa podporovať zbernicu MP-Bus spoločnosti Belimo, pretože zaisťuje maximálnu flexibilitu v každom projekte. Vďaka priamej integrácii je pripojenie produktov otázka chvíle. S touto novinkou ponúkame cenovo najvýhodnejšie a najlepšie riadenie MaR systémov.“

Andreas Hetzendorfer

CPO, Loxone

Rýchla inštalácia?

Ako môžete vidieť vo videu, je to naozaj otázka sekúnd. Náš produkt sa sám priradí do systému, bez zadávania akýchkoľvek parametrov. Pripájanie samotných prvkov Belimo funguje rovnako. Prípadne môžete zadať ich adresu.

Kábel na hornej strane zariadenia Belimo Tree & Air slúži na komunikáciu MP-Bus. Pripája sa pomocou svorky. Pretože pripojenie k MP-Bus je oranžové, označili sme tento kábel vlajočkou, aby nedošlo k zámene s vodičom na napájanie.

Na obrázku je malé zařízení Belimo Tree & Air z jiného úhlu, má na sobě svorky pro připojování kabelů a jeden kabel, který slouží ke komunikaci s produkty Belimo.

Opýtajte sa zdarma

Prekonzultujte s nami váš projekt alebo sa staňte Loxone Partnerom v niekoľkých krokoch!

A

Konzultácia projektu zdarma

Zvažujem vo vlastnom projekte využiť Loxone a rád by som získal viac informácií.

A

Stať sa partnerom

Rád by som sa opýtal, v čom spočíva partnerstvo s Loxone a ako na to.

Konzultácia projektu zdarma

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Stať sa partnerom

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Chcem byť informovaný o novinkách