Automatizovaný wellness v Pezinku – TREE Wellness

Daniel Gahleitner
09/08/2022 in Referencie

Pezinok, mesto s vinohradníckou a vinárskou tradíciou sa odteraz môže pochváliť aj inteligentne ovládaným wellness pomocou technológie Loxone. TREE Wellness je magické miesto, v ktorom nadobudnete pocit oddychu a relaxácie tela i duše. Výnimočné je svojim nadčasovým industriálnym dizajnom. To, čo dotvára celkový nezabudnuteľný dojem, je príjemné osvetlenie spojené s relaxačnou hudbou a arómou, ktoré je plne automatizované.

Osvetlenie dotvára celkovú atmosféru

To, čo vás na prvý pohľad zaujme pri vstupe do wellness je moderný a čistý vzhľad. Industriálny štýl priestoru sprevádza niekoľko svetelných nálad, ktoré dokáže s jednoduchosťou ovládať celý personál. Osvetlenie sáun, ochladzovacieho bazéna či terasy je vďaka Loxone Miniserveru otázkou niekoľkých sekúnd. Aróma sa dávkuje automaticky v každej miestnosti zvlášť. Kombinácia vône a osvetlenia napomáha k navodeniu príjemnej magickej atmosféry. Avšak, počas dňa nie je potrebný žiaden zásah do aplikácie, všetko prebieha úplne automaticky.

Fakty

Lokalita: Bystrická 28, Pezinok


Názov objektu: TREE Wellness


Loxone Partner: Igor Procházka – IPELEKTRO


Funkcie Loxone: osvetlenie, hudba, dávkovanie arómy

Možnosť nastavenia a jednoduchého prepínania rôznych režimov ( osvetlenie, hudba, vôňa ) nám šetrí množstvo času. Systém je nastavený plne automaticky a sám vie, kedy je potrebné dávkovať arómu do priestoru, či zmeniť svetelnú náladu. Ako veľkú výhodu vnímam aj možnosť ovládania či monitorovania celého wellness na diaľku, pomocou aplikácie Loxone.
Ing. Branislav Černý

Konateľ, TREE Wellness

Hudba, ktorá pohladí dušu a upokojí nervy

Do dokonalého relaxu nesmie chýbať ani relaxačná hudba, ktorá dokáže razom odplaviť všetok stres a myšlienky v hlave. Každá miestnosť si vyžaduje špecificky navolenú hudbu, o ktorú sa stará náš Audioserver. Ten poskytuje príjemnú hudbu naprieč celým priestorom: pri saunovaní, v odpočinkovej zóne, saunabare či terase.

Už pri plánovaní samotného wellness sveta sme premýšľali nad automatizáciou, ktorá nám ušetrí čas na obsluhu a zaručí nižšie náklady na prevádzku. Firma, ktorá nám realizovala elektroinštaláciu nám odporúčila inteligentnú technológiu Loxone. Vďaka bezchybnej automatizácie a hladkej inštalácie môžem povedať, že to bol správny krok.
Ing. Branislav Černý

Konateľ, TREE Wellness

oddychová miestnosť - wellness
chodba do wellness
finska sauna
vírivka na terase
terasa wellness Tree
(c) foto: Sportfit s.r.o. (TREE Wellness)

Zaujalo vás to?

Ikona elektrikár
Ste elektrikár? Chcete svojim zákazníkom tiež ponúkať jedinečnú automatizáciu budov založenú na Loxone Miniserveri, ktorý sa hodí do projektov všetkého druhu? Kontaktujte nás a využite silnú spoluprácu s Loxone, lídrom na trhu v oblasti automatizácie budov a domov.
Ikona lopata
Máte vlastný projekt? Chcete tiež využiť Loxone vo vašom špecifickom projekte? Loxone Miniserver je dokonalým nástrojom pre jednoduché ovládanie a inteligentnú automatizáciu inteligentných domov, komerčných nehnuteľností alebo špeciálnych projektov.

Chcem byť informovaný o novinkách