LOXONE SMART HOME
50.000 HANDELINGEN MINDER, MEER TIJD VOOR HET LEVEN

Uw Loxone Smart Home neemt meer dan 50.000 handelingen en denkprocessen per jaar voor haar rekening. Ze doet dat op basis van uw wensen, noden en levensstijl. Loxone maakt uw woning slim. Op deze manier heeft u meer tijd voor de leuke dingen van het leven.

Leef als geen ander

Een Loxone Smart Home weet wat u wil. Welke sfeer u graag heeft bij het koken en hoe u het liefst relaxt. Ze speelt uw muziek – overal hetzelfde liedje of verschillende nummers doorheen het huis. Daarnaast zorgen lichtstemmingen voor de juiste lichtsfeer. Dat is ongeëvenaard comfort, die alleen beschikbaar is bij Loxone.

Het antwoord op uw vragen: The Real Smart Home Compendium

Wat is een Real Smart Home? Aan welke functies moet het voldoen om deze naam te mogen dragen? Deze vragen en nog zoveel meer worden beantwoord in onze kosteloze Compendium. Ontdek welke voordelen en functies een intelligente woning moet omvatten om uiteindelijk het Real Smart Home te vormen. Eén ding kunnen we nu al verklappen: het is meer dan alleen de verlichting per app bedienen. Het is de som van alle functies die jaarlijks 50.000 handelingen van u overneemt zodat u meer tijd kan spenderen aan de belangrijke dingen in het leven.

Eenvoudigste bediening

In tegenstelling tot domotica staat bij Loxone woonautomatisering centraal. Uw woning denkt mee, en maakt tijd vrij voor andere zaken. Maar u heeft altijd complete controle. Een klik op een drukknop of een tik op uw smartphone is voldoende om in te grijpen.

Waakt over alle bewoners

‘s Nachts, wanneer iedereen slaapt, doet uw Loxone Smart Home geen oog dicht. Ze waakt over alle bewoners. Ze zorgt voor bescherming tegen inbrekers en slaat alarm in geval van nood. Ook waterlekken en rook worden snel gedetecteerd. Kortom: u geniet van bescherming de klok rond.

Bespaart slim energie

Een Loxone Smart Home houdt uw energiekosten onder controle. In lege kamers wordt energie bespaard: stroomvreters van het net halen, lichten uit, temperatuur verlagen, muziek deactiveren… Wasmachine, droogkast en vaatwasser springen aan wanneer de zon schijnt en de zonnepanelen gratis stroom leveren. Ook uw elektrische wagen wordt met de zon volgetankt voor nul euro.

Maakt gelukkig

In een Loxone Smart Home geniet u van een intelligent, comfortabel, veilig en energiezuinig leven. Uw woning denkt zoals u, denkt mee – maakt u gelukkig en de buren jaloers.

Mijn Loxone Moment

“Wanneer er iemand aan de deur belt, terwijl mijn zoontje boven slaapt, word ik met een lichtimpuls in de woonkamer en keuken op de hoogte gebracht dat er iemand voor de deur staat. Mijn huis houdt rekening met mijn kleine spruit – dat is mijn Loxone moment.”

Tina Schwarzbauer,
27 Jaar, Hofkirchen

 

Mijn Loxone Moment

“Voor Loxone voelden ik en mijn man ons niet altijd veilig. Nu weten we dat onze woning alles in het oog houdt, wat ons opnieuw een veilig gevoel geeft.”

Margarete Rammel,
60 Jaar, Gutau

 

Loxone Miniserver Go als Smart Home Herzstück

Hoogste IQ
Dankzij Miniserver technologie

Loxone geeft uw woning het hoogste IQ.

Net als het menselijk zenuwstelsel worden alle componenten met elkaar verbonden. Hierdoor kunnen ze met elkaar praten. Het centrale punt van dit zenuwstelsel, de Loxone Miniserver, stuurt alles aan en anticipeert op de gewoonten, wensen en behoeften van de bewoners. Dat zorgt voor een onovertroffen wooncomfort.

Laat ons praten over jouw Smart Home!

Overtuigd? Laat ons dan praten over jouw Smart Home! Wij beantwoorden jouw vragen over het leven in een Loxone Smart Home en helpen je graag de perfecte Loxone Partner te vinden.