Opleidingen

Smart Home Academy

Hier vindt u een overzicht van alle mogelijkheden om u te informeren over Loxone Smart Homes. Van opleidingen voor Partners die zich willen certificeren tot online documentatie. Duik erin en word een Loxone Smart Home professional.

Opleidingen & Trainingen

Onze trainingspakketten omvatten zaken als planning en configuratie, alsook een overzicht van verkooptechnieken, tips voor retrofitters en veel meer. Neem snel deel aan een van onze opleidingen:

Expertenopleiding*

Leer tijdens de Loxone Expert Opleiding het Loxone Smart Home systeem tot in het kleinste detail kennen en word in enkele dagen een Smart Home professional!

Bijscholingen

Bijscholingen worden momenteel niet in het kantoor van Loxone Benelux gegeven. Geïnteresseerden kunnen in ons hoofdkantoor in Kollerschlag terecht.

*Als onderneming op het vlak van installatie en consulting is de expertenopleiding een onderdeel van de certificering en een voorwaarde voor opname in het partnerprogramma.

Online Workshops & Videos

Gebruik onze online video tutorials om uw kennis van onze configuratiesoftware te verdiepen.

 

Documentatie

Onze uitgebreide online documentatie biedt alle antwoorden op uw vragen over de technische achtergrond van Loxone Smart Homes. Van functiebouwstenen tot productdetails – hier vindt u zeker wat u zoekt.

 

KNOW HOW

Lees meer over Loxone

Op onze blog vindt u onder de categorie “know how” nieuws, tips & tricks en veel meer informatie omtrent het Smart Home thema. Breid uw kennis uit met de nieuwste blogs over veiligheid, verlichting, zonwering en meer.