Hoe Loxone de toeleveringsketen draaiende houdt

Steffi De Graaf
maart 24, 2023 in Backstage
De afgelopen jaren waren voor velen van ons een strijd, zowel privé als zakelijk. Met een pandemie en een oorlog die ons zo plotseling hebben getroffen, werd de toegang tot bepaalde materialen een uitdaging – één die Loxone met succes aanging met een team van echte experts op het gebied van supply chain management en een aanpasbaar productbeheer.

When life gives you lemons …

Vroeg of laat worden we allemaal wel eens geconfronteerd met moeilijkheden, maar wat belangrijk is, is hoe je reageert. Hier bij Loxone hebben we ongeveer 150 producten ontwikkeld, waarvan we voor de meeste de levering konden garanderen. Slechts voor vier van die 150 producten bleek de productie moeilijker te zijn omdat we in de toeleveringsketen met een aantal problemen kampten.

In tegenstelling tot sommige concurrenten, konden wij deze problemen beheren en tegengaan dankzij een supply chain management team, dat zijn echte experts op hun gebied.

Bovendien liet het team rond productbeheer ons zien hoe we citroenen in limonade konden omzetten: om de bestellingen van onze klanten op tijd te kunnen bezorgen, heeft het team eenvoudigweg producten herontworpen zodat het supply chain management nieuwe, beschikbare onderdelen kon verkrijgen en toch dezelfde kwaliteit en functionaliteit van de producten kon garanderen.

Dit toont aan dat ons team van toegewijde en flexibele mensen Loxone helpt zich aan te passen en snel te handelen om ervoor te zorgen dat jouw producten bij jou aankomen wanneer jij ze nodig hebt.

laat ons je helpen limonade te maken

Mocht je problemen ondervinden met jouw supply chain, dan heeft Loxone vele oplossingen om je te helpen jouw project af te ronden – ongeacht hoe ver je in het implementatieproces bent.

Bovendien beschik je over ondersteuning van onze automatiseringsdeskundigen: zij zijn altijd beschikbaar om jou te helpen met elk type of elke omvang van project, van planning tot probleemoplossing en meer. Onze experts zorgen ervoor dat jouw projecten kunnen doorgaan.

Loxone staat open voor vele componenten van derden, zodat je niet gebonden bent aan slechts één fabrikant. Tegelijkertijd kan je het Loxone systeem eenvoudig combineren met dergelijke componenten dankzij de gratis Loxone Config, en duizenden gratis templates voor andere fabrikanten in de Loxone library maken integratie een fluitje van een cent.

 

Met de Loxone Config kan je in korte tijd alle aspecten van een intelligent gebouw plannen en configureren. Je hoeft hiervoor geen programmeur te zijn, de Config is eenvoudig te leren en ongecompliceerd in gebruik.

Jouw voordelen:

 • Gegarandeerde beschikbaarheid van het product
 • Gemak van programmeren – slechts uren vs. maanden spenderen
 • Gebruiksgemak – standaarden en functionaliteiten om jouw leven gemakkelijk te maken
 • Open interfaces – implementeer duizenden componenten van derden
 • Schaalbaarheid – we kunnen het allemaal, van de kleinste tot de grootste projecten
 • Directe visualisatie van jouw hele project – de Config & App doen het direct

Nu gratis aanvragen

Dien nu jouw gratis projectaanvraag in of word Loxone Partner in slechts een paar stappen!

A
Gratis projectaanvraag

Ik ben van plan mijn project met Loxone uit te voeren en zou graag meer info willen.

A
Loxone Partner worden

Ik wil graag Partner worden en maak alvast een afspraak voor een gratis consult.

Gratis projectaanvraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Partner worden

   • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 1,000 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    • Hidden
    • Hidden
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Ik wil meer over LOXONE weten