Loxone Smart Home App 7 met Autopiloot Designer


juli 19, 2016 in Technology

Samen met de nieuwste versie van onze configuratiesoftware, Loxone Config 8, hebben we onze Loxone Smart Home app een update gegeven. Er werden enkele interessante functies toegevoegd: de nieuwe Autopiloot Generator en de Expert modus.

google-play-buttonappstore-button

 

 

Autopiloot Designer: intelligente Smart Home functies via de app

Zoals bij alle andere bewoners, durven de behoeften van een Smart Home eigenaar wel eens te veranderen. Een Loxone Smart Home leeft met u mee en past zich aan. Met onze nieuwe Autopiloot Generator worden deze aanpassingen nog gemakkelijker!

Via de Autopiloot Designer kan u uit een reeks evenementen kiezen (bv. zonsondergang, bedrijfsmodi, lichtscènes,…) en hier acties aan koppelen (bv. push-notificatie, sturing van een techniek,…).

loxone app 7

Voorbeeld: garagepoort controleren wanneer het donker wordt

Een klassiek voorbeeld: u wilt een melding krijgen wanneer de garagepoort nog openstaat wanneer het donker wordt. Vroeger moest u deze functie in Loxone Config toevoegen. Vanaf nu is dit mogelijk via de app.

Hoe eenvoudig het is om deze Smart Home functie toe te voegen, ziet u in onderstaande video:

video

Voor Smart Home professionals: Expert modus

Niet alleen onze Loxone Config is krachtiger geworden, ook onze Loxone Smart Home app. Dat komt door de Expertmodus. Gebruikers met admin rechten kunnen nu de Expert modus activeren en zo alle instellingen en parameters van Loxone Config direct in de app wijzigen. Handig om bijvoorbeeld de timing van de zonwering, de gevoeligheid van bewegingsmelders en nog veel meer te veranderen, zonder Loxone Config te openen. 

Opgepast: het veranderen van parameters en instellingen in de Expert modus gebeurt best door een Loxone Partner of ervaren gebruikers. 

loxone expertmodus

Music Server Zone: perfect geluid dankzij de equalizer

Geniet nu van een nog betere geluidservaring. We hebben de Music Server zones uitgerust met een 10-band equalizer. Hiermee kan u het geluid aan uw persoonlijke wensen aanpassen. 

Om de equalizers te gebruiken, moet u uw Loxone Music Server updaten. Deze kan u – zoals gewoonlijk – via de webinterface van de Music Server uitvoeren. 

music server equilizer

Gratis downloaden

Download nu onze gratis Loxone Smart Home app 7. De nieuwe versie is beschikbaar op de Google PlayStore, Apple AppStore en Amazon App Store. Houd er rekening mee dat voor het gebruik van de Autopiloot Designer en Expert modus een update van de Miniserver naar Loxone Config 8 nodig is. Contacteer hiervoor een Loxone Partner in uw buurt. 

google-play-buttonappstore-button

Ik wil meer over LOXONE weten