Beschikbaarheid en leveringen tijdens de Corona pandemie


maart 18, 2020 in Backstage
De Corona pandemie houdt de wereld in spanning en heeft een grote impact op ons leven. Wij weten dan ook hoe belangrijk het is voor jou om een betrouwbare planning te kunnen opmaken in deze onzekere tijd. Daarom geven we je graag kort meer informatie in deze blog.

Overzicht van onze diensten

  • Support & Service zijn zoals gewoonlijk voor jou beschikbaar.
  • De beschikbaarheid van onze producten is gegarandeerd.
  • Bestellingen worden dagelijks verzonden.
  • Opleidingen en infosessies worden online gehouden.

Volledige beschikbaarheid en leveringscapaciteit

De gezondheid van onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit en we nemen de huidige ontwikkelingen zeer serieus. Alle medewerkers waarvan het werkterrein het toelaat, werken thuis. Ze zijn voor jou beschikbaar zoals gewoonlijk via telefoon of e-mail. Aangezien ons bedrijf goed gedigitaliseerd is, zijn we voorbereid op deze situatie en kunnen we daarom onze gebruikelijke service aanbieden.

De levercapaciteit van onze producten is gegarandeerd.
Voldoende extra voorraad in combinatie met de productielocatie in Europa bieden ons hier een groot voordeel. Mochten er zich wijzigingen voordoen in het aanbod van onze producten, dan zullen wij je hiervan tijdig op de hoogte stellen. De bestellingen worden dagelijks geleverd zoals gewoonlijk.

Toch een product uit voorraad? Dan zie je bij dat artikel in de shop wanneer dit terug beschikbaar is.

Opleidingen, persoonlijke afspraken en infosessies zijn t.e.m. 13 december geannuleerd.
Diegenen die op de planning stonden, zijn de afgelopen dagen reeds gecontacteerd. Indien je toch nog een afspraak heeft staan en je bent niet gecontacteerd, geef ons dan gerust een seintje.

Als vervanging voor de fysieke experience tours organiseren wij deze nu virtueel.

Veel van onze producten worden gebruikt in de zorgsector. Daarom is het voor ons belangrijk om in deze moeilijke tijd beschikbaar te blijven voor onze klanten en Loxone Partners.
Zorg goed voor jezelf en je medemensen!

 

Ik wil meer over LOXONE weten