Konečně zde: Loxone Config a aplikace verze 9


26 září, 2017 in Pro partnery

Nová éra Loxone Smart Home byla zahájena. Již 9. generace našeho softwaru znamená ještě snadnější použití a lepší zážitek pro vaše zákazníky. Vám přinese také pohodlnější a rychlejší implementaci. Je spojena s nebývalou řadou nových funkcí. Je tu prostě nejlepší software pro chytré domácnosti, který kdy byl.

To nejlepší z verze 9 pohromadě

Loxone: No Gimmicks. Real Smart Homes.

Zcela nový design aplikace

Loxone Smart Home App 9 staví na zcela novém designu. Zákazníci budou ale skutečně těžit z mnoha nových funkcí až po aktualizaci Loxone Configu.

Aplikace pro chytré domácnosti Loxone na tabletu a mobilu

Uživatelská nastavení aplikace

Zákazníci si nově mohou upravit četná nastavení aplikace, aniž by museli využívat Expertního režimu. Jde například o změny názvů, hodnocení a oblíbených položek. Citlivá nastavení vyžadující odbornost jsou nadále přístupná pouze v Expertním režimu. Méně práce pro vás, větší svoboda bez rizika pro vaše zákazníky.

Chytré ovládání světel z aplikace
Ovládání světelných nálad

Ovládání osvětlení V2

Funkční blok Ovládání osvětlení V2 přináší nejen nové ovládání v aplikaci, ale také mnoho nových funkcí pro ještě praktičtější a zajímavější chytré osvětlení. Můžete například nastavit výchozí světelnou náladu pro každé tlačítko. Přáním zákazníků tak vyhovíte mnohem snadněji.

Nicméně pokud nechcete úplně změnit osvětlení v místnosti, ale spíše přidat další světelné okruhy, dlouhým stiskem na Loxone Touch zkombinujete dvě nálady.

Chtěli byste využívat Ovládání osvětlení V2 pro existující zákaznické projekty? Žádný problém! Verze 9 umí automaticky převést stávající Ovládání osvětlení na V2.

Loxone Touch chytré tlačítko

Nový standard pro instalace:
Identifikace světel

Dříve bylo velmi složité zorientovat se ve všech světelných zdrojích. Tak jsme vyvinuli možnost jejich rychlé identifikace. Stačí kliknou v konfiguraci a dané světlo se rozbliká. Přiřazení je tak dětská hra.

Nové centrální bloky
Okamžitá kontrola a přehled nad celým domem

Poskytnou zákazníkům možnost kontrolovat celý dům nikdy nebylo snazší. Osvětlení, stínění, alarm, hudba, okna – vše z jednoho místa. Programování je přitom otázka vteřin.
Vám jako partnerovi to v mnohém usnadní práci a zpřehlední konfigurace. Pokročilé možnosti nastavení jsou přitom zachovány. Po aktualizaci na verzi 9 se nové centrální bloky automaticky vytvoří a zobrazí v aplikaci.

Uživatelské režimy jako nikdy dřív

Ovládání osvětlení V2 nyní obsahuje také nastavení pro různé Uživatelské režimy. Ať už je to noční režim, dovolená nebo dům v hlubokém spánku, když uživatel režim vyvolá, bude osvětlení reagovat v souladu s tímto režimem.

Například můžete snadno určit, která světelná nálada se aktivuje na pohyb, když je dům v nočním režimu. To, co dřív bylo možné pouze složitou logikou, je nyní otázka několika kliknutí. Nemluvě o případných změnách.

Loxone Config 9 - Uživatelské režimy Ovládání osvětlení V2

Ještě rychleji, ještě lépe:
Vylepšené Automatické programování

Loxone Config 9 ve spojení s Loxone komponenty je ultimátní nástroj pro každého, kdo chce tvořit skutečně chytré domácnosti. Mnohahodinové náročné programování a vymýšlení složitých logik je minulostí.

Pokročilé automatické programování vytváří komplexní a především spolehlivou konfiguraci systému smart home. Stačí se řídit prověřenými Loxone standardy, zapojit, naučit a označit komponenty a stisknout magické tlačítko. To, co dřív trvalo hodiny bez záruky, že bude skutečně fungovat, je nyní spolehlivě hotové během několika vteřin.

Automatická konfigurace bere v úvahu různé typy místností jako pokoje pro spaní, místnosti, kde se prochází či místnosti, kde se zdržují lidé. Postará se o vhodné nastavení stínění, vytápění, přístupu, hudby, osvětlení, alarmu a mnoha dalších funkcí.

Loxone Config 9 ušetří spoustu času a zajistí, že projekt funguje dokonale podle přání zákazníka od prvního dne. Už žádná zbytečná práce, už žádné vymýšlení kola. Měnit svět bydlení nikdy nebylo snazší.

Vyzkoušejte nové automatické programování ve verzi 9!

Analýza projektu Loxone Config 9

Dobrý pocit díky
Analýze projektu

Analýza projektu zkontroluje aktuální konfiguraci. Zhodnotí spolehlivost a navrhne možná zlepšení. Nejdůležitějšími body jsou zabezpečení hesel, množství zapisovaných statistik, nepoužívané objekty a funkční bloky, které lze konvertovat na lepší. Je toho ale ještě víc a vše máte k dispozici pro nové i stávající projekty.
Dopřejte si ten pocit, že předáváte chytré bydlení v té nejlepší formě. Už nemusíte riskovat zbytečné vícepráce a špatné reference jen proto, že jste něco přehlédli či opomněli.

Další vzrušující nové funkce
Použitelnost, bezpečnost a stabilita

    • Propojení mezi stránkami
    • Pokročilejší správa projektů
    • Zvýšená bezpečnost připojení k aplikaci
    • Zvýšení výkonu
    • a mnoho drobných vylepšení

Objevte sami všechny nové funkce a vylepšení a upgradujte na verzi 9 již dnes. Podrobný seznam všech změn naleznete v našem Changelogu.

Chci být informován o novinkách