Fotogalerie: Skanska Home Center prezentuje i chytré bydlení s Loxone


23 února, 2022 in Zákulisí
Skanska Reality zařadila do svého klientského centra v pražském Karlíně i prvky chytré domácnosti. Prezentuje tak inteligentní automatizaci domácích technologií od Loxone, kterou si mohou klienti zvolit pro své nové bydlení. Tím se prohlubuje spolupráce mezi Loxone a předním rezidenčním developerem Skanska. Podívejte se na fotografie ze Skanska Home Center.
Společnosti spolupracují od loňského léta. Skanska Reality od té doby nabízí balíčky chytré domácnosti do nových projektů. Prvním z nich je 2. etapa multifázového projektu Albatros Kbely – 2. etapa. Klienti však potřebují vědět, co od inteligentní technologie očekávat. Proto to nyní developer názorně ukazuje ve svém klientském centru, kde návštěvníci vidí prvky v akci.

Rezidenční developer Skanska dlouhodobě nabízí moderní, kvalitní a udržitelné bydlení a věří, že prvky smarthome ho posunou ještě o krok dál.

Klient vidí, jak je to snadné

„Skanska Home Center je místem, kde našim klientům nabízíme veškerý servis – schůzky s makléřem, vyřízení hypotéky, výběr standardního vybavení a mnoho dalšího. Nově zde právě vedle vzorků obkladů nebo podlah ukazujeme také chytré termostatické hlavice, ovládání žaluzií či světel, nebo třeba záplavové čidlo,“ popisuje Jiří Maur, specialista Business Developmentu Skanska Reality. Klienti si mohou vše prohlédnout a vyzkoušet, aby nepochybovali o systému, rychlosti odezvy nebo hlučnosti prvků.
Touch na stěně
Právě osobní zkušenost je podle Jiřího Maura důležitá. „Musíme klientům vysvětlit, co znamená chytrá domácnost u nás a co všechno jim to může přinést a pomoct vyřešit – a to se nejlépe dělá právě ukázkou na místě. Chceme také, aby si u nás klient sám vyzkoušel ovládání, prošel si uživatelské rozhraní, a pochopil tak, že se nejedná o nic komplikovaného, co by sám nezvládl,“ vysvětluje.

Proč Loxone?

Skanska vidí hlavní benefit chytrých domácností v efektivitě řízení vytápění a stínění bytu. Jejich automatizace usnadňuje ovládání a obyvatelé mají neustále pod dohledem statistiky o spotřebě v mobilní aplikaci. Díky tomu si můžou nastavit pro dané období vždy ten nejefektivnější režim vytápění a dosáhnout tak úspor energie. Senzory a čidla navíc včas upozorní na případné havárie, což dokáže ušetřit nemalé finanční prostředky i životní prostředí. Tohle všechno zapadá do záměru developera nabízet udržitelné a úsporné bydlení.

Loxone jsme si vybrali, protože věříme, že jde o kvalitní produkt a dobrý bezdrátový systém. Správná chytrá domácnost se musí umět přizpůsobit a růst společně se svými obyvateli – jejich potřeby mohou být za 5 let jiné než dnes. Možnost rozšíření a dalšího rozvoje chytré domácnosti je tak podle nás také velmi důležitá.
Jiří Maur

Business Development, Skanska Reality

Galerie – Nahlédněte do Skanska Home Centra:

(c) Autor fotografií: Skanska Reality

Zaujalo vás to?

Ikona lopaty
Jste developer nebo zájemce o inteligentní bydlení?

Loxone Miniserver je dokonalým nástrojem pro jednoduché ovládání a inteligentní automatizaci všech druhů projektů – inteligentních domů, komerčních nemovitostí či speciálních projektů.

Elektrikář
Jste elektrikář, nebo instalační firma?

Stále více lidí dnes po inteligentním bydlení touží. Chcete převahu nad konkurencí a hodnotu pro své zákazníky? Loxone je partner, o kterého se můžete opřít.

Chci být informován o novinkách