Loxone Explained: Multiroom audio


7 července, 2022 in Pro partnery

Když přijde na plánování audio systému v Loxone projektech, je nutné zvážit, kde je vhodné reproduktory nainstalovat. Také se nás často ptáte na to, kolik reproduktorů je potřeba v konkrétní místnosti? A jaká je vhodná kabeláž pro Audioserver a Stereo Extensiony? Tyto otázky jsme zodpověděli níže…

Perfektní ozvučení celé budovy

Od samotného začátku vašeho projektu je nutné počítat s umístěním reproduktorů kvůli zapuštěným boxům. Probereme, jak správně vybírat, kolik reproduktorů a kam. Dozvíte se i, jaké reproduktory jsou vhodné do různých aplikací v budovách, a také si ukážeme programování v Loxone Configu.

Online chat

Zajímá vás víc k tomuto tématu? Využijte náš online chat na webu a vyhněte se tak přihlašování, formulářům a čekání ve frontě na lince. V chatu vyřešíte většinu otázek a problémů hned.

Doporučené rozvržení reproduktorů

Plocha místnosti Počet reproduktorů
do 15 m² Jeden reproduktor ve stereo downmixu.
15–20 m² Jeden až dva reproduktory dle typu místnosti.
20–40 m² Dva reproduktory.
nad 40 m² Čtyři reproduktory.

Zaujalo vás to?

Ikona domu

Konzultace projektu

K čemu může Loxone sloužit právě ve vašem projektu? Naši experti vám pomohou udělat si představu. Nebojte se pokládat jim i ty nejzáludnější otázky.

Ikona elektrikáře

Instalační partner

Můžete svým zákazníkům nabídnout bezkonkurenční multiroom audio systém. Zajímá vás co všechno dokáže? Podívejte se na náš Intro webinář.

Chci být informován o novinkách