Nová generácia Miniservera Go


27/10/2020 in Technológie
Pred necelým rokom sme predstavili 2. generáciu Miniservera. Dnes prinášame rovnaký výkon a možnosti v zmenšenom prevedení so zabudovanou bezdrôtovou komunikáciou. Privítajte Miniserver Go 2. generácie – Perfektnú riadiacu jednotku pre modernizácie budov a domácností.
Exkluzívna zľava pre našich Loxone Partnerov špeciálne pre vybrané produkty Air. Všetky informácie o tejto zľave nájdete v Partnerskom portáli. Ešte nie ste našim partnerom? Potom nás ihneď kontaktujte a získavajte výhody zo spolupráce s nami.

Pôsobivá možnosť dodatočnej montáže pre automatizáciu budov

V našom videu vám ukážeme, aké výhody ponúka Miniserver Go.

Miniserver Go sme vyvinuli najmä pre projekty, kde sa nehodí viesť komunikáciu po kábloch a riadiť všetko v rozvádzači. Oproti Miniserveru má menšie rozmery a neobsahuje vstupy a výstupy pre inštaláciu v rozvádzači. Zato má priamo integrované bezdrôtové rozhranie Loxone Air pre komunikáciu so širokým spektrom Plug’n’Play zariadení s touto komunikáciou (tlačidlá, senzory, hlavice, svetlá, …)

Aj Miniserver Go je možné rozšíriť vďaka rozhraniu Loxone Link na Miniserver Go – pre pripojenie až 30 Extensions. To ponúka ešte väčšiu flexibilitu pre projekt automatizácie, ktorý uvádzate do prevádzky.

Za posledných 6 rokov neustále vyvíjame a uvádzame na trh nové produkty rady Air. Pokiaľ vsadíte na Loxone Air, môžete očakávať mnoho nových zariadení nielen od Loxone vďaka programu Loxone Ready.

Miniserver Go Gen. 2: Čo je nové…

Miniserver Go je najlepšou voľbou pre dodatočné vybavenie automatizácie do inteligentných domov, komerčných nehnuteľností a špeciálnych aplikácií. Druhá generácia teraz žiari vylepšenými bezpečnostnými funkciami a výrazne zvýšeným výkonom.

Loxone Miniserver Go Gen. 2
– Stať sa Loxone Partnerom –
Loxone Air produkty

Staňte sa
Loxone Partnerom


Chcete svojim zákazníkom ponúknuť  jedinečnú automatizáciu pomocou Loxone Miniservera? Spojte sa s nami a ťažte zo silnej spolupráce s Loxone, lídrom na trhu v oblasti automatizácie budov a domov.

Chcem byť informovaný o novinkách