Příležitost, o níž nechcete přijít: Loxone Air


10 listopadu, 2020 in Pro partnery
Drát je drát, řeknete si, a my to to určitě podepíšeme. Bezdrátová doba ale pokročila. My jsme léty ověřenou technologii v uplynulých letech několikrát vylepšili a doladili téměř k dokonalosti tak, aby pro vás byla při instalacích rovnocenným spolehlivým parťákem. Pojďme se společně podívat, jak využít bezdrátovou technologii naplno.

Vylepšení stávajících instalací na servisu anebo jen tak

Se zákazníky vás často pojí silné pouto a jelikož není žádná stavba nikdy hotová, máte na pravidelných servisech, dodělávkách anebo úpravách, šanci vždy něco prodat. Občas chybí pohybové čidlo, dodá se záplavový kontakt anebo stylový budík. V tomto videu se můžete nechat inspirovat Top 8 produkty Loxone Air, které byste s sebou měli vozit v autě na každý výjezd.

Proč si Air zamilujete vy i vaši zákazníci?

Loxone Air není jen další kompromisní technologie, která vám přidělá více starostí než užitku. Vyvinuli jsme ji speciálně pro rychlou, spolehlivou a snadnou instalaci.

Jak na inteligentní byt?

Inteligentní elektroinstalace není zdaleka jen pro novostavby. Ve videu níže se podívejte, jak můžete přeměnit obyčejný byt na inteligentní bez sekání, drážkování a tahání kabelů. Díky bezdrátové technologii Loxone Air.

Chci být informován o novinkách