Potenciál na trhu: Loxone spolupracuje s odbornými školami v Rohrbachu


2 prosince, 2013 in Zákulisí

Inovace, modernizace, interdisciplinární myšlení, rostoucí potenciál trhu, to je jen několik z klíčových slov, které byly probírány minulý týden na Loxone centrále

Ředitel Roland Berlinger navštívil společně s malou delegací učitelů středních odborných učilišť z Rohrbachu naši novou Loxone centrálu. Účelem návštěvy bylo nejen poznat naši Loxone základnu a pole působnosti, ale především diskuze o budoucím posílení spolupráci mezi Loxone a BBS .

Odborné školy se zaměřením na svět informačních technologií, elektrotechniky, mezinárodní marketing a management, vzdělává své absolventy v příslušných oblastech, které jsou nám velice blízké.

BBS z Rohrbachu byly již v minulosti nějaké projekty zadány. Smart Home software pro iPad Loxone Projekt vznikl jako součást maturitního projektu a nyní je úspěšně využíván klienty a partnery.

Spolupráce by měla být v této oblasti posílena a rozvíjena s dalšími školami. Vzdělání našich dětí je naše budoucnost a pouze tak budou připraveny na svá budoucí povolání.

Přibližně čtvrtina zaměstnanců Loxone jsou absolventi odborných škol z našeho okolí. Budeme rádi, když se naše řady o tyto absolventy ještě rozrostou.

Náš tým neustále hledá nové kvalifikované spolupracovníky, takže se těšíme na větší spolupráci s BBS Rohrbach.

V současné době nabízíme devět pracovních míst. Pokud byste se také rádi stali členem Loxone a chtěli pracovat na nějakém velkém projektu, ucházejte se o námi nabízené pozice!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=snLsa88PkHc&w=500&h=315]

Bližší informace o nabízených pozicích naleznete na www.loxone.com/jobs

Chci být informován o novinkách