Novinka: Senzor teploty & vlhkosti Air


23 března, 2015 in Technologie

Naše bezdrátová rodinka, postavená na technologii Air, se rozrostla: Nový senzor teploty & vlhkosti Air měří spolehlivě teplotu a vlhkost ve tvém domě.

Výhody

Bezdrátová technologie

Díky bezdrátové technologii Loxone Air je možné kombinovaný senzor teploty a vlhkosti nasadit všude. Je jedno, zda jej umístíte do garáže, sklepa nebo koupelny. Je perfektním nástrojem pro ty, co rekonstruují nebo dodělávají nedostatky.

Inteligentní automatizace

Díky senzoru v místnosti ví Loxone Miniserver přesně, co má kdy dělat. Miniserver automaticky rozpozná situace a reaguje na ně odpovídajícím způsobem. Např. ráno naměří teplotní senzor v obývacím pokoji teplotu pouze 19°C. Aby se dosáhlo požadované teploty 21°C, použije se nejprve energie ze slunce. Pokud by ale slunce ohřívalo místnost moc intenzivně, zapne se na základě informace o teplotě automatické stínění žaluzií.

Vždy v obraze

Naměřené hodnoty (jak aktuální, tak minulé), můžeš kdykoliv vidět v přehledných grafech na svém mobilním telefonu nebo tabletu. Budeš tak vždy v obraze a to jenom díky Loxone Apps, které jsou k dispozici zdarma.

Jakmile ale dojde k překročení předem dané hranice, tak tě tvůj chytrý dům od Loxone bude ihned informovat. Blikání světly, zavoláním, emailem, …

2 digitální vstupy (3V)

Senzor teploty & vlhkosti Air je také vybaven dvojicí digitálních vstupů (3V). To umožňuje velice jednoduché napojení tlačítek nebo například okenních kontaktů. Budeš vědět o otevřených dveřích a oknech a tvůj chytrý dům na to bude odpovídajícím způsobem reagovat. A pokud bude tvá garáž otevřena po západu slunce, budeš o tom vědět.

loxone-temperatur-feuchtefuehler-montiert

Nyní v našem webshopu

Senzor teploty & vlhkosti Air můžeš okamžitě zakoupit v našem eshopu.

CZ eshop

SK eshop

loxone-config-6-3

Aktualizace Loxone Config 6.3

Nová aktualizace Loxone Configu obsahuje vše, co je pro nový senzor teploty & vlhkosti Air potřeba.

Stáhnout

Loxone Air – perfektní pro rekonstrukce

Loxone Air představuje námi vyvinutou bezdrátovou technologii, která byla vytvořena zvláště pro nasazení v rezidenčním sektoru. Náš Loxone Miniserver Go je okamžitě připraven, díky vestavěné technologii Air, spojit tvůj dům s mnoha zařízeními pracujícím na bezdrátové technologii Air. Díky tomu můžeš mít chytrý dům i ve stávajícím domě.

Více o technologie Air

Loxone Air příslušenství

PS: Náš sortiment pro technologii Air bude brzy rozšířen. Další produkty již čekají na vydání. Pokud se o nich chceš dozvědět jako první, přihlas se k odběru našeho infomailu.

Přihlásit se k odběru

loxone-temperatur-feuchtefuehler-montiert-blog-2

Pomůžeme ti s tvým projektem chytrého domu

Plánuješ právě tvůj nový chytrý dům a máš plnou hlavu otázek?

icon-smart-home-projekt-tipps icon-telefon-beratung icon-partner-finden
Na našich webových stránkách nalezneš celou řadu tipů k ohledně chytrého bydlení!

Více informací

Velice rádi ti bezplatně s čímkoliv poradíme. Vezmi telefon do ruky a zavolej nám!
CZ +420 380 429 000
SK +421 233 872 130

Termín konzultace

Naši Loxone partneři jsou připraveni pomoct ti s instalací tvého chytrého domu.

Najít Loxone partnera

 

Chci být informován o novinkách