Vylepšený Partnerský program a úprava cen od 2. května 2022


31 března, 2022 in Exklusivně pro partnery
Zlepšujeme pro vás Partnerský program! Od 2. května se uplatní hned několik změn a výhod. Proto vás dnes s radostí informujeme o těchto novinkách. Dále musíme oznámit úpravu cen – taktéž s platností od 2. května 2022 – a opět upozornit na změny v dopravě quadral produktů.

Změny v Partnerském programu

Od 2. května se uplatní hned několik změn a výhod. Proto vás dnes s radostí informujeme o těchto novinkách. Dále musíme oznámit úpravu cen – taktéž s platností od 2. května 2022 – a opět upozornit na změny v dopravě produktů quadral.

Jako Loxone Partneři tvoříte základní pilíř naší společnosti, proto vás chceme informovat o novinkách předem. Od 2. května se můžete těšit na:

  • Větší slevy pro Gold a Platinum Partnery
  • Flexibilní slevy pro Registered Partnery (žádný minimální obrat ani školení)
  • Kompletně přepracovaný Loxone Portal
  • Digital Experience Tour, nástroj, který přesvědčí vaše zákazníky

 

Banner - úprava cen

Blížící se úprava cen

Od roku 2020 měla pandemie koronaviru covid-19 obrovský dopad na globální dodavatelské řetězce. K tomu se nyní přidává válka na Ukrajině. Důsledky: nedostatek surovin, rostoucí ceny komodit a obtížnější plánování nejen pro elektrotechnický průmysl.

Abychom mohli nadále udržet férové ​​ceny, zkontrolovali jsme dodavatelský řetězec pro komponenty každého produktu a upravili jsme ceny. Od 2. května 2022 dojde k nárůstu cen o 2,9 % až 9,7 %, což je hluboko pod průměrem trhu, který činí 19,4 % (viz Český statistický úřad, 23. února 2022).

Produkty Loxone si můžete zakoupit za stávajících podmínek do 1. května 2022.

Zde najdete nový ceník pro Českou republiku.

Banner - doprava

Poplatek za dopravu

V posledních letech jsme vám nabízeli vždy paušální poštovné bez ohledu na velikost objednávky. Po zahrnutí produktů quadral (některé vyžadují přepravu na paletě) bude pro Českou republiku účtovaný poplatek ve výši 2080 korun za určité produkty. Poplatek se účtuje pouze jednou za objednávku bez ohledu na objednané množství.

Zde najdete přehled produktů, na které se vztahuje tento poplatek.

Děkujeme za vaší skvělou práci a pochopení. Pokračujme společně v úspěšném zvládání výzev.

Chci být informován o novinkách