Nano Dimmer Air – Inteligentní řízení světel bez stavebních úprav


25 srpna, 2016 in Technologie

Představujeme nový přírůstek do rodiny Loxone produktů: Loxone Nano Dimmer Air. Ideální pomocník pro rekonstrukce a dodělávky řízeného stmívatelného osvětlení na klasické elektroinstalaci (230 V). Je to velmi kompaktní dimmer umístitelný přímo do instalační krabice. Bez velké námahy s ním snadno integrujete klasické osvětlení. Nano Dimmer Air umožní vašemu chytrému domu nastavit ideální intenzitu osvětlení podle potřeby či aktuální nálady.

Trenner Nano Dimmer Air pro chytrou domácnost Loxone

Nastavte si vlastní scény

Osvětlení má velký vliv na naši náladu a dojem, jaký v nás místnost vyvolává. Proč se omezovat na pouhé rozsvítit / zhasnout? Loxone Nano Dimmer Air vám umožní více. Podle situace můžete využít odlišné intenzity i několika světel zvlášť.

Stmívatelné světla Loxone

 

 

Stmívání

Správná intenzita světla pro každou příležitost.

 

Postupný náběh světel Loxone

 

 

Fade In / Fade Out

Pohasínání a postupné rozsvěcení je příjemné pro oči.

 

Měsíc

 

 

Noční světlo

Utlumené světlo v noci neoslní, avšak pro orientaci postačí.

Pokud si chcete číst knihu, potřebujete víc světla, než když chcete například relaxovat. Bez potřeby dalších vypínačů to můžete vyřešit jednoduchým přepnutím scény.

 

Zejména při rozsvícení oceníte schopnost postupného zvýšení intenzity, neboť je ohleduplné k očím. Skvělé využití této funkce může být i příjemný ranní budíček.

Už žádné tápání ve tmě. S Nano Dimmer Air se vaše světla mohou v noci automaticky rozsvítit s minimální intenzitou, aniž byste museli hledat vypínač, natož na něm ještě nastavovat stmívání.

Minimální námaha

Díky integrované technologii Loxone Air (bezdrátová komunikace) si můžete dopřát benefity chytrého osvětlení bez potřeby invazivních změn na elektroinstalaci. Stačí jej jednoduše připojit na stávající rozvody. Proto se skvěle hodí pro rekonstrukce a dodatečné úpravy.

Ikona bezdrátová Loxone Air Technologie

loxone nano dimmer air připojení loxone touch animace

Kompaktní provedení

Miniaturní rozměry 53 × 53 × 31 mm umožňují skrýt Nano Dimmer Air do standardní instalační krabice.

Nízká spotřeba energie

Průměrná spotřeba energie v režimu standby je přibližně pouhých 0,5 W.

ikona lístek

ikona certifikováno

Certifikován a přísně testován

I přes velmi kompaktní rozměry nepřipouští žádné kompromisy ve spolehlivosti a bezpečnosti. Splňuje veškeré potřebné standardy včetně certifikace CE.

nano dimmer air a loxone touch
Loxone Touch for Nano

Stejně jako Nano IO Air i Nano Dimmer Air je perfektní pro osazení pětitlačítkem Loxone Touch for Nano (případně Loxone Touch Pure for Nano). Připojíte jej pouhým zacvaknutím do konektoru v Nano Dimmer Air a okamžitě si můžete užívat výhod kapacitního dotykového ovládání se zvukovou odezvou.

Zjistěte více o Loxone Nano Dimmer Air v našem webshopu:

e-shop (CZ) | e-shop (SK)

Chci být informován o novinkách