Nabij si svůj elektromobil v inteligentním domě od Loxone rychle a chytře – s dobíjecí stanicí KEBA KeContract P20 Wallbox!


23 července, 2015 in Technologie

Novinka pro všechny ekologicky smýšlející majitele chytrých domů od Loxone: již v tuto chvíli naleznou v našem webovém obchodě dobíjecí stanici KEBA KeContact P20 Wallbox pro chytré nabíjení svých elektromobilů! Téma hospodaření s energiemi a elektromobility se stává v současné době stále diskutovanější. Jistě se ti hned při první zmínce o elektromobilu vynoří v hlavě otázka ,,Kde vezmu pro své auto elektřinu?‘‘ V dnešní době vzniká stále více veřejných dobíjecích stanic. My ale nyní přicházíme s takovou, kterou můžeš umístit přímo ve svém chytrém domě od Loxone – a sice s dobíjecí stanicí KEBA KeContact P20 Wallbox!

NOVINKA: KEBA KeContact P20 Wallbox

Počínaje dneškem nabiješ svůj (budoucí) elektromobil rychle a chytře – s dobíjecí stanicí KEBA KeContact P20 Wallbox:

  • až 10x rychlejší nabíjení než z běžné elektrické zásuvky
  • pro nabíjení elektromobilů s konektorem typu 1 či 2
  • obsahuje certifikované UL/VDE a další prvky pro bezpečné nabíjení
  • jednoduchá montáž možná uvnitř i ve venkovním prostředí
  • nabíjení elektromobilu až do 22kW
  • jednoduché ovládání a jasné udání aktuálního stavu napájení s pomocí barevných LED diod

 

Od srpna: plná integrace do chytrého domu od Loxone

Od poloviny bude možné v chytrém domě od Loxone využívat inteligentní dobíjecí systém KEBA KeContact P20 Wallbox s novou Config 6.5 a s Loxone Smart Home App 4:

  • nabíjení elektromobilu v chytrém domě od Loxone probíhá v závislosti na čase (například při výhodném tarifu energie), na získávání energie ze solárních zařízení či s ohledem na momentální proudové zatížení v domácnosti
  • pomocí Loxone App lze nabíjení spustit, pozastavit nebo nastavit nabíjecí proud
  • snadné spojení s Miniserverem od Loxone přes síť
  • jednoduchá konfigurace a vizualizace díky přednastavenému Wallboxu
  • možnost prohlížení a analyzování aktuálních dat i statistik za uplynulé období

 

Dobíjecí stanici KEBA KeContact P20 Wallbox si pro nabíjení svého elektromobilu můžeš pořídit už nyní, a to i bez spojení s Miniserverem od Loxone. S další plánovanou aktualizací můžeš svou dobíjecí stanici KEBA KeContact P20 Wallbox plně zapojit do chytrého domu od Loxone.

Spotřeba energie pod dohledem

Díky začlenění 3-fázového elektroměru Modbus nebo rozhraní Loxone IR Air do chytré domácnosti přebere Miniserver kontrolu nad veškerou spotřebou energie v chytrém domě. Takže je tvůj domov chráněný před přetížením. Aby bylo možné na maximum využít elektřinu pro nabíjení elektromobilu, odpojí chytrý dům od Loxone automaticky nepotřebné spotřebiče.

100% prostředí přívětivé nabíjení

Skutečně přívětivý k životnímu prostředí je elektromobil teprve tehdy, jestliže využívá ekologické zdroje energie. Pokud je součástí tvého chytrého domu od Loxone fotovoltaický systém a elektroměr, pak pracuje Miniserver od Loxone s přesnými údaji o produkci i spotřebě energie. Vlastní vyprodukovaná elektřina je tak cílené využívána pro nabíjení elektromobilu. Jako bonus ještě ke všemu ušetříš výdaje za energii.

Přispěj i ty svým dílem k obratu v energetice a pořiď si do svého chytrého domu od Loxone svou vlastní soukromou dobíjecí stanici!

Koupit (Webshop CZ)   Koupit (Webshop SK)

Kontaktuj svého partnera Loxone a získej více informací!

 

Chci být informován o novinkách