Mountain Top: Když se potká příroda s nejnovějšími technologiemi


23 března, 2020 in Reference

Úspora energie pomocí inteligentní technologie

Úspora energie pomocí Loxone byla hlavní starostí rodiny při budování domu. Vestavěné senzory pohybu a dotyková tlačítka například zajišťují, aby hudba, světlo a jakékoli spotřebiče byly ze sítě odpojeny v pravý čas.

Stínění také pomáhá šetřit, protože lamely se automaticky zarovnávají se sluncem. Celá energetická zátěž v domě je automaticky zohledněna monitorem energie Loxone. Faktory, jako je sluneční energie a aktuální sazba za elektřinu, se tedy automaticky používají v optimálním poměru a třeba elektromobil může být nabíjen za zanedbatelnou cenu. V létě se o rostliny v zahradě stará také automatické zavlažování.

V referenčním objektu Mountain Top v Salcburku je mnoho dalších rysů Loxone, ale zaměření obyvatel bylo jasně na environmentální aspekt.

Fakta

Začátek výstavby
08/2016


Konec výstavby
07/2017


Obytný prostor
336 m2


Loxone partner
Haus & Technik


Země
Rakousko

Čas na váš projekt


Výběr stínění jde v ruku v ruce s řešením jeho ovládání. Inteligentní automatizace se o stínění postará za vás, a vy si tak můžete pouze užívat komfortu, který vám toto řešení poskytne. Využijte bezplatné konzultace s našimi odborníky. Rádi vám vysvětlíme i další možnosti inteligentní automatizace a případně vám i doporučíme vhodnou instalační firmu ve vašem okolí.

Chci být informován o novinkách