Ze zákulisí: od Londýna, Barcelonu, Paříž, Budějce, Kentucky, Steckborn až po Kollerschlag!


17 července, 2013 in Zákulisí

Můžeme opravdu říci, že jsme se v posledních pár dnech nenudili. Stojí za to upozornit události, které se v poslední době zásadně v Loxone změnily. Minulý týden jsme spustili naše nové webové stránky. Stará budova naší Loxone základny byla postupně vyklizena a všichni Loxonuati se přestěhovali do nové chytré budovy „Loxone Basecamp“. Za zmínku také stojí i mezinárodní setkání všech nejdůležitějších Loxonautů ze zemí, kde je Loxone zastoupeno.

Mezinárodní týden?

Všechny cesty vedou (minimálně pro naše Loxone Country manažery) do Kollerschlagu v Rakousku. Od několika kilometrů jako pro Milana Randla z Českých Budějovic až po 1000e mil pro Chrise Raaba z USA. Na čtvrtletním setkání v Kollerschlagu jsme řešili všechny věci, které chceme ještě více zdokonalit. Tento „Mezinárodní týden“ byl plný nápadů, novinek, zlepšení…

Společný mezinárodní týden:

Mezinárodní týden Loxonatů - večeře

Při tomto setkání se intenzivně věnujeme všem našim country manažerům – mezinárodním Loxonautům (Ne že bychom se nechtěli vídat častěji, ale právě tyto meetingy slouží pro intenzivní spolupráci …)

Workshopy a prezentace byly opravdu obsáhle a vyčerpávající. Diskuze se vedly od mezinárodních zkušeností až po všechna témata o chytrém bydlení. Samozřejmě, že toto vše posílilo naši vizi pro budoucí trh domácí automatizace – „Inteligentní domácnost nebo chytrý dům jednoduše dostupný pro všechny“.

Loxone akademie

Jedná se o začátek mezinárodního týdne, kde se sejdou vedle internacionálů také vedoucí pracovníci z Rakouska a absolvují během dvou dní řadu přednášek a workshopů. Společně řeší nové koncepty a pozorně naslouchají rady přednášejících (známe osobnosti z úspěšných podnikatelů).

V poslední akademii to bylo hlavně o tom, jak se stát novým Loxonautem. Personální řízení, vývoj – lidské zdroje. Jelikož se naše firma rozrůstá, toto téma se nám velice líbilo.

Přednášející Christian Scharinger šikovně a zábavně mluvil i v anekdotách. Přirovnal výkonné týmy ve sportu s moderním ekonomickým řízením. Pro příklad si vybral fotbalového giganta FC Barcelonu. Z tohoto příkladu bychom mohli čerpat mnoho společného pro náš tým!

Mluvil o různých typech zaměstnanců. Některé příklady opět vysvětluje velmi pěkně a vtipně např.: Jaký je rozdíl mezi normálními zaměstnanci a klíčovými zaměstnanci atd.

(Mimochodem, stále hledáme nové zaměstnance, kteří mají stejnou nebo podobnou vizi jako my. Podívejte se na naši nabídku: http://www.loxone.com/cscz/o-spolecnosti/prace-kariera.html.)

Trocha zábavy neuškodí…

Celý týden se nesl ve znamení intenzivní práce, řešení projektů, workshopů nebo výměny zkušeností a znalostí do pozdních nočních hodin.

Přesto se po vykonané práci konalo grilování, které upevnilo osobní vztahy všech zúčastněných manažerů. Vyzkoušeli jsme i rakouskou svěží kuchyni (mňam) a užili si atmosféru nové budovy – Loxone Basecamp.

Díky výletu s mezinárodními kolegy jsme si pěkně pročistili myšlenky o naší zelené vizi. I takový workshop posiluje naše myšlení směrem dopředu! 🙂

Mezinárodní týden Loxonatů - výlet

Byl to hodně náročný týden, ale jsme velice rádi, že jsme se zde všichni sešli. Už se těšíme na další „Loxone mezinárodní týden“!

Chci být informován o novinkách