Loxone Tree – Periférie pro chytrý dům v rekordním čase


15 dubna, 2016 in Technologie

Vstupujeme do nové éry chytrého bydlení: Loxone Tree! Tato technologie byla vyvinuta speciálně pro potřeby našich zákazníků a Loxone partnerů a výsledek stojí za to. Integrace periférií do chytrého domu je revolučně jednoduchá:

weniger-kabelverbrauch

Až o 80% menší nároky na kabeláž
Udělejte kabeláž tak, jak chcete – například od zařízení k zařízení naprosto flexibilně a ušetřete kabely, svorky a místo v rozvaděči.

einfache-inbetriebnahme

Zprovoznění v rekordním čase
Zprovoznění např. pohybového senzoru Tree trvá kolem 20-ti sekund. Zbude Vám více času na další projekty.

auf-smart-home-abgestimmt

100% ušito na míru chytrého bydlení
Integrujte Tree zařízení systémem Plug & Play do Vašeho chytrého domu od Loxone. Naše Tree produkty perfektně spolupracují s ostatními komponenty Loxone.

Jednoduchá kabeláž. Flexibilita. Možnost aktualizace.

Tree Extension tvoří základní „kmen“ větví stromu a spojuje technologii Loxone Tree a Miniserver jako centrální mozek chytrého domu od Loxone.

Jako větve na stromě, je možné přidávat nové Tree periférie – Pohybový senzor Tree, Touch Tree, Hlavice Tree – a to vše flexibilně a rychle díky Tree Extension. Je tak možné např. jednu větev použít pro patro s odbočkami do každé místnosti. Na větvích se nachází jednotlivá zařízení, která díky vysoké přenosové rychlosti komunikují s Loxone Miniserverem bez jakéhokoliv zpoždění.

loxone-tree-verkabelungsgrafik

Loxone-Tree-Verkabelung

Naše technologie Loxone Tree se perfektně hodí do každého Loxone projektu od bytu až po vilu. Váš chytrý dům od Loxone zůstane díky bezplatným softwarovým aktualizacím do budoucna udržitelný a Vaším Loxone partnerem kdykoliv rozšiřitelný.

Více o výhodách Loxone Tree

Zprovoznění v rekordním čase

Např. Pohybový senzor Tree je možné od kabeláže až po nastavení zprovoznit kolem 20-ti sekund. Jakmile je zařízení připojeno, naleznete přes Loxone Config všechna připojená zařízení. Označit, pojmenovat, hotovo.

Integrované diagnostické nástroje a stavové LED Vám pomohou, abyste předešli chybám v kabeláži a informují Vás o online statusu zařízení. Tak je možné např. ověřit, zda zařízení přijímá data a případnou chybu v kabeláži odhalit rychle a jednoduše.

Loxone Tree – lepší sběrnicová technologie

Loxone Tree jsme vyvinuli, abychom nabídli ucelené řešení, se kterým je možné vytvářet skutečné rychlé domy jednoduše a rychle. Ve srovnání s ostatními sběrnicovými řešeními, je možné Tree zařízení zprovozňovat systémem Plug&Play a využívat mnoho dalších výhod:

  • Topologie: Flexibilní kabeláž od zařízení k zařízení (např. na základě místností)
  • Vyhledávání zařízení: Všechna připojená Tree zařízení jsou zobrazena v seznamu a je možné je jednoduše díky feedbacku rozeznat.
  • Konfigurace: Konfigurace je hotová v rámci několika málo sekund rychle a jednoduše.
  • Diagnostika: Inteligentní diagnostické nástroje a stavové LED signalizující potenciální chyby v kabeláži
  • Rychlost: Díky použité přenosové rychlosti je datová komunikace bez zpoždění. 5x rychlejší než KNX.
  • Zabezpečení: Komunikace mezi dvěma Tree zařízeními je šifrovaná.
  • Možnost aktualizace: Všechny Loxone Tree produkty lze plně aktualizovat. Váš chytrý od Loxone zůstane připravený na budoucnost.
  • Rozšiřitelnost: Je jedno, kolik odboček budete potřebovat – kabeláž je možné jednoduše kdykoliv rozšířit.

Produktová řada Loxone Tree

Na start nové technologie pro chytré domy jsme si pro Vás připravili ty nejdůležitější Tree zařízení, se kterými můžete realizovat řadu chytrých funkcí. Momentálně pracujeme na vývoji dalších Tree produktů – paleta Loxone Tree produktů bude v budoucnosti ještě růst.

Tree Extension

Tree Extension tvoří základ technologie Loxone Tree a připojují se na něj větve, na které se flexibilně připojují zařízení v chytrém domě od Loxone. Na obě Tree větve je možné napojit až 50 zařízení (na každou větev). Máte tak maximální volnost při tvorbě kabeláže v chytrém domě od Loxone.

Koupit CZ   Koupit SK

tree-extension

Tree periférie

Následující zařízení jsou dostupné jako periférie i na technologii Loxone Tree:

touch-tree

Touch Tree

Tlačítko nové generace kombinuje dotykovou plochu s pěti ovládacími body a kompaktní design.

Koupit CZ   Koupit SK

motion-sensor-tree

Pohybový senzor Tree

Náš pohybový senzor spolehlivě rozpozná přítomnost a navíc měří osvit. Jako must-have pro každou místnost tvoří základ pro důležité funkce v chytrém domě.

Koupit CZ    Koupit SK

valve-actuator-tree

Hlavice Tree

Regulujte s hlavicí Tree precizně teplotu v místnosti a optimalizujte Vaše účty za topení. Váš chytrý dům od Loxone Vám s úsporami rád pomůže.

Koupit CZ   Koupit SK

Loxone Config 7.4 & Loxone Smart Home App 6.3

Od tohoto okamžiku je Vám plně a zdarma k dispozici Loxone Config 7.4. Vedle podpory Tree zařízení přináší opravu drobných chyb a obsahuje drobná vylepšení. Více se dozvíte v Changelogu (EN).

Loxone Config Download >

Aktualizace se dočkala i naše Loxone Smart Home App, která přináší řadu nových funkcí. Díky aktualizaci máte možnost individuálně třídit položky v App, vizualizaci markýz nebo vylepšené šifrování pro více bezpečnosti.

google-play-button appstore-button

 

Vše kolem technologie Loxone Tree

Na našich stránkách se o technologii Tree můžete dozvědět daleko více. Příklady topologie kabeláže a ještě mnohem více informací ohledně zprovoznění a dalších.

Chcete se pustit do chytrého domu s technologií Loxone Tree? Kontaktujte naše Loxone partnery ve Vašem okolí!

Chci být informován o novinkách