Flagship Partner ELZY otevřel nový showroom v Jindřichově Hradci

David Nebor
27 dubna, 2023 in Zákulisí

Na konci minulého roku se společnosti ELZY z Jindřichova Hradce zúročily roky skvělé práce a instalací a stala se Loxone Flagship Partnerem. Letos na jaře navíc firma otevřela showroom, který odpovídá jejím úspěchům. Nahlédněte do krásné vzorové chytré budovy. V ELZY při prodeji využívají i nový nástroj Digital Experience Tour.

Zástupci ELZY slavnostně otevřeli nový showroom ve svém sídle polovině března. Od té doby si kdokoli může přijít vyzkoušet život v chytré domácnosti, a to každý všední den mezi 8. a 17. hodinou, případně si domluvit konzultaci individuálně. Jde o vůbec první showroom Loxone, který na jihu Čech otevřel Flagship Partner.

„K vybudování nového showroomu nás motivovala lepší možnost prezentace řešení Loxone potencionálním zákazníkům. Považujeme za důležité, aby si každý zájemce mohl prohlédnout kompletní funkční řešení. Vidět v reálu jednotlivé nabízené prvky a jejich zakomponování v prostoru. Zákazníkovi lépe nabízí možnost představit si řešení v praxi,“ vysvětlil Drahoslav Kadlec, jednatel ELZY.

Logo Flagship partner

Společnost:
ELZY, spol. s.r.o.


Adresa:
Jarošovská 433/II
377 01 Jindřichův Hradec


Otevírací doba:
Po–pá: 8:00–17:00


Telefon:
+420 384 372 216


Email:
[email protected]


Web:
www.elzy.cz

Ředitel Jozef Jusko ukazuje hostům nový showroom
Jednací stůl

Chytrá domácnost ve vší komplexnosti

Na návrhu prostoru firma spolupracovala s architektem, aby se z showroomu podařilo vytěžit maximum. Co do Loxone, již z ulice je poznat Intercom s klávesnicí NFC Code Touch vedle vchodu. Po vstupní chodbě následuje velká místnost rozdělena na pracovnu, jídelní kout, obývák a kuchyň. Samostatnou místnost tvoří ložnice s koupelnou a toaletou. V ELZY se snažili do showroomu zakomponovat co nejvíce prvků Loxone. „Chtěli jsme ukázat, že i na malém prostoru je možné rekonstrukcí získat útulné místo k bydlení a přitom naplno využít možnosti inteligentní automatizace,“ přidává Kadlec.

Digital Experience Tour nesměla chybět

Skvělým doplňkem showroomu je Digital Experience Tour, který během chvíle prakticky sám vysvětlí nejdůležitější funkce zákazníkovi. Stačí zákazníka pohodlně usadit, jedním stiskem tlačítka spustit video v televizi a v reálné místnosti se kolem návštěvníků dějí funkce jako na obrazovce. Tento nástroj představil Loxone svým partnerům teprve nedávno. Díky jeho snadné integraci však mohl dodatečně vybavit i nový showroom ELZY.

Technologiím chytrých instalací jsme se v rámci našeho byznysu začali více věnovat před zhruba pěti lety. Seznamovali jsme se s možnostmi a jednotlivými dodavateli. Zároveň jsme hledali i další možnosti využití, nejen v rámci rodinných domů a bytů, ale i v komerční sféře. Finální rozhodnutí padlo právě na Loxone a s odstupem času vidíme, že jsme se rozhodli správně. Dynamický rozvoj Loxone, neustálé rozšiřování prvků i možnost využít tuto technologii v celé řadě instalací… To vše nám pomohlo v rozšíření našich služeb a mohli jsme začít nabízet komplexní řešení v oblasti elektroinstalací. Titulu Flagship Partner si velmi ceníme. Naše společnost se díky tomu posunula mezi nejvýznamnější Loxone Partnery.

Drahoslav Kadlec

Jednatel, ELZY

Navštivte showroom ELZY v Jindřichově Hradci!

Rádi byste vyzkoušeli a na vlastní kůži zažili, jak inteligentní domácnost či budova funguje?

Chci být informován o novinkách