Callwey Award: Cena za nejlepší produkt roku 2020 míří do Loxone


9 října, 2020 in Zákulisí

Společnost Callwey Verlag již po 10. vyhlásila ve spolupráci s partnery, jako jsou například Německé muzeum architektury nebo ORF, soutěž „Domy roku – nejlepší rodinné domy“. Kompletní řešení Loxone získalo titul „Produkt roku 2020“ v kategorii „Smart Home“.

Jak hodnotná je budova, která bere v úvahu životní přání i představy a potřeby uživatelů, ukázala pandemie koronaviru. Ocenění „Domy roku“ se proto dostalo nejen architektonickým dílům, ale také produktům, které usnadňují život, bydlení i práci.

Loxone automatizace budov – Nejlepší produkt roku 2020

Zvláštní důraz byl kladen mimo jiné na udržitelnost a inovativní využití. Loxone přesvědčil porotu hodnotící produkty v kategorii „Smart Home“ jako kompletní řešení pro automatizaci projektů všeho druhu. Loxone Miniserver a na něj navazující produkty zvolila porota nejlepším produktem roku 2020 díky hlasům z Německa, Rakouska, Švýcarska a Jižního Tyrolska. Oceněné produkty budou vystaveny v Německém muzeu architektury ve Frankfurtu od 6. října do 17. ledna 2021.

Slavnostní předání cen bohužel nemohlo letos proběhnout v obvyklém slavnostním prostředí. Ale radost byla o to větší, když jsme obdrželi balíček s překvapením včetně trofeje, knihy a dortu:

Chci být informován o novinkách