BOUNCE PARK: Automatizace největšího sportovně-zábavného parku na Slovensku


4 února, 2022 in Reference

Bounce Park 17 je největším sportovně-zábavným parkem na Slovensku, kde najdou malí i dospělí více něž 50 atrakcí – od trampolín a lezeckých stěn, přes dětské atrakce až po multifunkční hřiště s umělou trávou. Loxone v budově i zvenku ovládá osvětlení, reguluje vytápění a ventilaci a také měří spotřebu elektřiny.

Bounce Park 17 je největším sportovně-zábavným parkem na Slovensku, kde najdou malí i dospělí více něž 50 atrakcí – od trampolín a lezeckých stěn, přes dětské atrakce až po multifunkční hřiště s umělou trávou. Loxone v budově i zvenku ovládá osvětlení, reguluje vytápění a ventilaci a také měří spotřebu elektřiny.

Nespoutaná zábava

Rozsáhlé zábavní centrum v Bánské Bystrici otevřelo své brány nedávno. Více něž 50 atrakcí je určených pro různé věkové kategorie. Nejen děti, ale i rodiče nebo celé skupiny si mohou užít zábavu i oddych v největším zábavním parku na Slovensku.

Hlavní myšlenkou BOUNCE PARK 17 je inspirovat pohybem a bavit se. Trávit čas na příjemném místě, kde po jednou střechou najdou návštěvníci mnoho zajímavých sportovně-zábavných atrakcí a pohody.
Ing. Ján Gondáš

Ředitel marketingu a spolupráce

skákací aréna s pěnovými kostkami
dráha na běh

Co řídí Loxone?

Loxone v Bounce Parku kompletně ovládá osvětlení od hlavních světel, světelných nálad, profesionálního DJ osvětlení po ovládání nasvícení reklam, fasády a veřejného parkoviště. Reguluje nejen intenzitu osvětlení v závislosti na aktuálních světelných podmínkách, ale podle potřeby je možné měnit i barevné spektrum, kterým ovlivňuje náladu návštěvníků.

V závislosti na otevírací době systém automatizuje ovládání a spouštění jednotlivých atrakcí. Ovládá hudební a světelnou produkci. Zapíná také obvody elektronické reklamy.

Systémem je také ovládaná regulace teploty a větrání. Řídí se i vytápění parkovacích ploch. Loxone také měří spotřebu elektrické energie v jednotlivých provozech a kontroluje funkčnost centrální UPS.

Fakta

Lokalita: Banská Bystrica (Slovensko)


Rozloha: 4 000 m²


Realizace (rok): 2021


Loxone Partner: DOMICO, s. r. o.

Projekt z pohledu Loxone Partnera

Společnost DOMICO, s. r. o. je Loxone Partnerem od roku 2020. Primárně se zaměřuje na kompletní dodávku inteligentního řešení instalací, které jsou z energetického hlediska úspornější, což je v dnešní době rostoucích cen energií významným benefitem. Kromě toho instalují i bezpečnostní systémy, datové a televizní rozvody, fotovoltaiky, rekuperační jednotky či tepelná čerpadla.

V Bánské Bystrici a okolí se podobná atrakce do ukončení realizace Bounce Park nenacházela. Projekt je v první řadě specifickým nápadem, který udělal radost dětem i rodičům. Ovládání světelných a hudebních scén spolu s interiérem zpříjemňuje mladým návštěvníkům chvíle strávené uvnitř. Automatizace ovládání osvětlení, napájení zařízení i topení ulehčuje chod a šetří čas personálu objektu.

Ing. Jozef Dian

DOMICO, s. r. o.

Prostor na odpočinek

Ideálním místem pro odpočinek po sportovním výkonu a setkání se s rodinou či přáteli je prostorná a moderní kavárna, která je součástí areálu. Hosté si tak po výkonu mohou odpočinout v příjemném prostředí u dobré kávy a jídla a během toho sledovat dění v aréně přímo z prosklené vnitřní i venkovní terasy.

restaurace

Nahlédněte dovnitř

jump aréna s míči
multifunkční hřiště
dětské hřiště s kosmonautem
dětský park se skluzavkami
lezecké stěny
hala s velkými trampolínami

Zaujalo vás to?

Ikona elektrikář

Jste elektrikář?
Chcete svým zákazníkům také nabízet jedinečnou automatizaci budov založenou na Loxone Miniserveru, který se hodí do projektů všeho druhu? Kontaktujte nás a využijte silnou spolupráci s Loxone, lídrem na trhu v oblasti automatizace budov a domů.

Ikona lopata

Máte vlastní projekt?
Chcete také využít Loxone ve vašem specifickém projektu? Loxone Miniserver je dokonalým nástrojem pro jednoduché ovládání a inteligentní automatizaci domů, komerčních nemovitostí nebo speciálních projektů.

Chci být informován o novinkách