Revoluční ovládání v chytrém domě: Nový režim na zeď pro Váš tablet


17 prosince, 2015 in Technologie

V naší nové Loxone Smart Home App 6 jsme (kromě očekávané verze pro tablety) přinesli jednu novou, skvělou a jednoduchou obrazovku pro Váš iPad nebo Android, která představuje revoluční ovládání chytrého domu. Pojmenovali jsme ji režim na zeď.

Novinka: Režim na zeď – jednoduché ovládání na kliknutí prstu

Režim na zeď změní způsob, jakým ovládáte Váš dům! V režimu na zeď můžete pouhým dotykem ovládat všechny důležité funkce v místnosti a k tomu máte přehled o nejdůležitějších informacích a událostech.

S režimem na zeď přeměníte Váš tablet zdarma na ovládací centrálu, kterou můžete umístit na zeď nebo například na konferenční stolek vedle sedačky. Ať už bude kdekoliv, má za úkol Vám zpříjemnit a zjednodušit ovládání chytrého domu od Loxone.

Shlédnout video

Aplikace Loxone Úvodní obrazovka

Úvodní obrazovka: Všechny důležité funkce a informace o místnosti ihned po ruce. Ovládání audia přímo z úvodní obrazovky.

Aplikace Loxone výběr hudebního zdroje

Audio: Oblíbené pro místnost Vašeho Music Serveru v jednoduchém výběrovém menu jednoduše přístupné.

Teplota: Zobrazení aktuální pokojové teploty a rychlá aktivace časovače.


Osvětlení: Aktivujte Vaši oblíbenou scénu.


Stínící technika: Ovládejte Vaší stínící techniku (vše najednou nebo zvlášť) nebo aktivujte automatický režim.

Aplikace Loxone přesné počasí až 66 hodin dopředu

Počasí: Zobrazení dat o počasí nebo předpovědi díky Loxone Weather Service.

Aplikace Loxone oznámení

Oznámení: V režimu na zeď se Vám budou oznámení zobrazovat přímo na titulní obrazovce.

 

Aplikace Loxone Eco režim

Eco režim: Po chvilce se Eco režim sám aktivuje. Obrazovka ztmavne, aby v noci nerušila svým svitem a také proto, aby byl provoz úspornější. Nejdůležitější funkce a informace máte stále po ruce!

Aktualizace App a aktivace režimu na zeď
Režim na zeď máte automaticky k dispozici zdarma po aktualizaci na Loxone App 6. Tuto funkci musíte pouze zapnout v menu App.

Novinka: Optimalizace pro tablet

Naší dobře známou aplikaci pro tablety jsme vzali a kompletně ji předělali. Za úkol jsme si dali, abychom tuto plochu maximálně využili a Vy jste mohli svůj chytrý dům od Loxone na tabletu používat snáze a ještě rychleji.

 

Aplikace Loxone nyní ve verzi 6.0

Další novinky

Navíc jsme dále pracovali na změnách, které vylepšují vzhled a použitelnost aplikace. Zapracovali jsme hlavně na ovládání osvětlení, audia a časovače. Ovládání dostálo zjednodušení.

Stahujte zdarma

Loxone Smart Home App je pro Vás okamžitě a bezplatně připravena v Apple AppStore a na Google Play!

google-play-button appstore-button

Nové webové rozhraní přes Automatickou aktualizaci

 

Loxone webové rozhraní

Vedle aktualizace Loxone Smart Home App 6 jsme pro Vás připravili také aktualizaci pro webové rozhraní. Webové rozhraní nyní vypadá stejně, jako verze pro tablet, a je schopná využít celou plochu webového prohlížeče. Můžete tak svůj chytrý dům ovládat ještě pohodlněji a rychleji. Ve webovém prohlížeči můžete samozřejmě také používat režim na zeď! Aktualizace webového rozhraní je automatická.

Podmínka pro automatickou aktualizaci je mít nainstalovanou release verzi Loxone Config 7.1 a vyšší. Abyste mohli načíst nové webové rozhraní, je nutné po automatické aktualizaci manuálně restartovat Miniserver.

Více o automatické aktualizaci »

Chci být informován o novinkách