Project Smart Home – zo werkt het!

Steffi De Graaf
september 17, 2018 in Backstage

Droom je al lang van jouw eigen intelligente woning, maar heb je geen idee waar te beginnen? Van het eerste idee tot de laatste final touch, onze professionals staan gratis en vrijblijvend voor je klaar! Profiteer van de ervaring van duizenden Smart Homes wereldwijd en laat je helpen bij de realisatie van jouw droomwoning.

Zes eenvoudige stappen naar een
Real Smart Home

Van de klik op ‘versturen’ tot jouw eigen Smart Home; dit gebeurt in slechts zes eenvoudige stappen.

Stap 1

Aanvraag verstuurd

Je hebt jouw aanvraag ingediend en laat je intussen inspireren tijdens een gratis infosessie in onze demowoning.

Stap 2

Contactopname

Onze Loxone Expert neemt contact op met jou om je meer uitleg te geven over een Loxone Smart Home. Hij of zij informeert zich ook over jouw wensen en behoeften.

Stap 3

Partner zoeken

Indien gewenst zoeken wij voor jou de perfecte Loxone Partner in jouw buurt en geven wij hem jouw exacte behoeften en wensen door.

Stap 4

Offerte

Op basis van jouw wensen en ideeën maakt jouw Loxone Partner een persoonlijke offerte voor je op en overloopt deze samen met jou.

Stap 5

Start project*

Wanneer je tevreden bent, geef je jouw groen licht voor de opstart van het project. Gedurende de hele uitvoering van het project staan wij en jouw Partner voor je klaar.

Stap 6

Einde project

Jouw droom van een Smart Home wordt werkelijkheid. In een laatste gesprek reflecteren we nogmaals gezamenlijk over het projectverloop en vragen we naar jouw tevredenheid.

*Overigens: Zolang je geen groen licht geeft voor de opstart van je project, worden er geen kosten aangerekend en is het proces volledig gratis.

“Ik heb mijn complete woning en tuin geautomatiseerd met Loxone. Super kwaliteit, super service. Hartelijk dank aan het Loxone Team ?.”

Thomas Racky,
Loxone Smart Home eigenaar

Nu gratis projectaanvraag verzenden
en starten!

Nu gratis project-
aanvraag verzenden
en starten!

Laat je inspireren

Heb je inspiratie nodig? Boek dan snel één van onze gratis infosessies en beleef zelf wat een Loxone Smart Home voor jou kan betekenen.

Ik wil meer over LOXONE weten