Uw Smart Home
met Loxone

Een Loxone Smart Home is een slimme woning die de meeste taken rondom veiligheid, comfort en energie-efficiëntie volledig op zich neemt. Zo bespaart u jaarlijks meer dan 50.000 handelingen en krijgt u het enige terug dat onvervangbaar is: tijd! Tijd voor alles wat u doet voor uw plezier en niet uit gewoonte.

De 360°-oplossing voor uw Smart Home

Het mooie eraan? In het Loxone Smart Home werken alle componenten samen. Onze domotica controller brengt zonwering, verlichting, verwarming en co in harmonie en laat ze rechtstreeks met elkaar praten. Dankzij deze samenwerking past uw Smart Home zich non-stop aan uw behoeften aan en maakt zij tal van toepassingsgebieden mogelijk. Een huis automatiseren was nog nooit zo eenvoudig.

Slimme oplossingen, ook voor sleutel-op-de-deur woningen en woonprojecten

Talrijke bekende prefab woningfabrikanten vertrouwen op onze Smart Home oplossing, net zoals verschillende projectontwikkelaars. In vooraf gedefinieerde uitbreidingsfasen of individueel voor u gepland, zorgt Loxone ook hier voor een ongeëvenaard wooncomfort. Alles volgens uw eigen behoeften en wensen.

Sleutel-op-de-deur

De Loxone technologie wordt standaard aangeboden door sleutel-op-de-deur-fabrikanten
zoals Hanse Haus, Hartl Haus, Bien Zenker, enz. in hun projecten.
Ook u kunt de waarde van uw prefab woningen verhogen.

 

Sleutel-op-de-deur

Woningbouw

Met Loxone zijn al tal van woningbouwprojecten gerealiseerd. Afhankelijk van de persoonlijke behoeften van de bewoners zorgt Loxone voor veiligheid, comfort en energie-efficiëntie. Vraag uw projectontwikkelaar naar de mogelijkheid van een Loxone-integratie.

 

Woningbouw ontdekken

Mijn Loxone moment

“Als de deurbel gaat terwijl mijn 
kleine spruit zijn middagdutje doet,
begint de verlichting te flikkeren. 
Zo weet ik dat er iemand voor de deur 
staat. Mijn woning houdt rekening met  
mijn kleintje. Dat is mijn Loxone-moment.”

Tina Schwarzbauer,
27 jaar, Hofkirchen

Mijn Loxone moment

“Voor Loxone  voelden mijn echtgenoot
en ik ons niet meer veilig. Nu weten we  
dat onze woning ons beschermt en ons 
meer veiligheid schenkt.”

Margarete Rammel,
60 jaar, Gutau

 

 

Intelligentes Wohnen im Smart Home mit dem Miniserver Go

Het hoogste IQ –
dankzij de Miniserver Technologie

Net als het menselijk zenuwstelsel verbindt Loxone alle componenten. Alle zenuwbanen komen samen in de centrale bediening, de Miniserver. Het laat alle componenten met elkaar praten. Dankzij dit perfecte samenspel anticipeert de Miniserver op de wensen, gewoontes en eisen van de bewoners waardoor u van een ongeëvenaard wooncomfort geniet.

Standaarden & Aanbevelingen

Op basis van de ervaringen van vele duizenden Smart Home projecten in meer dan 100 landen, maar vooral op basis van de ervaringen die we dagelijks verzamelen binnen onze eigen vier muren en op onze werkplek – het Loxone Basecamp – hebben we richtlijnen en duidelijke aanbevelingen voor het Smart Home uitgestippeld.

– Special Tip –

Laten we het hebben over
uw Loxone project


Wij beantwoorden uw vragen over de mogelijkheden van de Loxone technologie – of het nu gaat om eengezinswoningen, restaurants, appartementen, kantoren of speciale toepassingen zoals brouwerijen. Laat uw gegevens achter en wij nemen met plezier contact met u op. Neem een kijkje in ons magazine voor inspiratie.