Loxone technologie in
Smart Homes, woningbouw en
commerciële projecten

Villa’s badend in de zon in Spanje, chalets op met sneeuw bedekte bergtoppen in Oostenrijk, passieve woningen met een ultieme energie-efficiëntie, maar ook het hoofdkwartier van het Rode Kruis in Barcelona, de Matthiaskerk in Boedapest, de vuurtorens in Sydney, Luxus appartementen in Montenegro.

Smart Homes & Buildings over heel de wereld maken vele duizenden mensen gelukkig. Het gebruik van Loxone technologie in residentiële en commerciële projecten kent geen grenzen. We hebben een selectie van referenties voor jou samengesteld die je de verscheidenheid aan mogelijkheden laten zien.

We hebben onze referenties onderverdeeld in 3 verschillende categorieën:

Smart homes

Commerciële projecten

Zorgwonen

Smart Home van Koen & Erla
Mechelen, België

In de Mechelse Tuinbouwstreek verwelkomen Koen en Erla ons in hun prachtige nieuwbouwwoning. Ze zochten vooral een woning die hun dagelijks leven zou vereenvoudigen.

Industriële Loft
Buckhead, US

In deze loft geven persoonlijke accenten en sportmemorabilia hem persoonlijkheid – dit wordt nog extra versterkt door een geavanceerde lichtsturing.

Passiefhuis
Girona, Spanje

Deze woning is vanaf het begin van het project ontworpen met duidelijke doelstellingen op het gebied van energie-efficiëntie. De architecten wisten dat ze wilden voldoen aan de eisen om er een passiefhuis van te maken.

Mountain Top
Salzburg, Oostenrijk

Het referentieproject Mountain Top in Salzburg werd uitgerust met de Loxone Smart Home technologie van de kelder tot aan de nok van het dak.  

Familie Hetzendorfer
Duitsland

Sinds november 2018 wonen onze collega’s Sabrina & Andreas Hetzendorfer in hun nieuwe woning.

Slimme berghut
Oostenrijk

Deze berghut ligt zeer afgelegen, net daarom biedt het Loxone systeem de eigenaars een grote mate van veiligheid terwijl het de “essentiële” zaken volledig automatisch houdt.

Olympic Panorama
Sooke, Engeland

Gelegen in Sooke vlakbij de Britse hoofdstad Victoria van Colombia, opent dit Loxone Smart Home zijn deuren voor alles wat de locatie te bieden heeft.

De slimme schuur
Cambridgeshire, Engeland

De samensmelting van oud en nieuw is een constante in het hele pand en is een van de vele redenen waarom dit pand zo uniek is. Iets anders dat de schuur uniek maakt is de hoge mate van woonautomatisering.

Comfortwonen en
CuraeVitel Balie
Yerseke, Nederland

“Onbezorgd ouder worden in een toekomstbestendige woning”. De visie van Carédo Comfortwonen leunt sterk aan bij die van Loxone.

Gehandicaptenzorg Lebenshilfe
Oostenrijk

“Ambient Assisted Living” – deze term wordt vaak gebruikt in verband met gebouwautomatisering. Het zijn technische oplossingen die mensen met een handicap ondersteunen op hun weg naar een meer zelfstandig leven. 

Ambient Assisted Living – met ELMATICS
Italië

Veel ouderen wonen alleen en hebben, afhankelijk van eventuele beperkingen, extra hulp nodig. Bovendien kan de situatie moeilijk zijn wanneer er geen familieleden in de buurt wonen. Dit kan echter eenvoudig worden opgelost met huis- of gebouwautomatisering.

Meer onafhankelijkheid in het leven van kleine Mika
Duitsland

Mika zit in een rolstoel. Zijn dagelijks leven is daarom moeilijker dan voor de meeste andere mensen. Als Loxone Gold Partner gebruikte Mika’s vader de Loxone oplossing om zijn zoon meer onafhankelijkheid in zijn leven te geven.

Laten we het hebben over jouw Loxone project

Vul hieronder jouw contactgegevens in en een van onze medewerkers zal spoedig contact met je opnemen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Gratis en klantvriendelijk advies

  Praat met een van onze experts en zij kunnen ideeën met je delen over wat mogelijk is – specifiek voor jouw renovatie, uitbreiding of nieuwbouw.

  Doorverwijzing op maat

  Uit het grote netwerk van Loxone installateurs in de Benelux helpen wij je de perfecte installateur voor jouw project te vinden.

  Vrijblijvend

  Wij zijn er gewoon om je te helpen, er zijn geen verplichtingen om ergens mee door te gaan. Zolang wij je goed advies hebben kunnen geven, zijn wij tevreden.