Button Air a Wrist Button Air umožňujú rýchle a jednoduché spustenie akékoľvek akcie, od otvárania garážových brán po spúšťanie rôznych alarmov. Alebo môžu slúžiť napr. ako prenosný central stop.

Nové: Button Air & Wrist button Air


20/05/2021 in Technológie

Button Air a Wrist Button Air umožňujú rýchle a jednoduché spustenie akejkoľvek preddefinovanej akcie. Môžete ich využiť ako poplach v núdzových situáciách, otváraní garážových dverí, tlačidlo central stop a mnoho ďalších funkcií.

Vďaka bezdrôtovej technológii je Button Air (č. p.: 100465) veľmi flexibilný. Hodí sa kamkoľvek, kde je požadované jednoduché a rýchle spoustenie potrebnej akcie. Wrist Button Air (č. p.: 100496) sa pohodlne nosí na zápästí a ponúka tak (okrem funkcií Button Air) maximálnu mobilitu.

Obe zariadenia dokonalo spolupracujú s funkčným blokom Núdzový alarm (preddefinovaná časť programu). Takže s nimi možno implementovať rozsiahle funkcie asistované bývania. U asistovaného bývania to zďaleko nekončí. Oba produkty môžu nájsť dobré využitie napr. pri otváraní skladových roliet alebo ako bezpečnostné tlačidlo. Možností sú (takmer) neobmedzené.

Všetky informácie o týchto dvoch nových produktoch nájdete na našom e-shope.

Chcete vedieť viac o Loxone?

Ikona elektrikár
Ste elektrikár?

Chcete svojim zákazníkom ponúknuť jedinečnú automatizáciu budov založenú na Loxone Miniserveri? Kontaktujte nás a využite silnú spoluprácu so spoločnosťou Loxone, lídrom na trhu v oblasti automatizácie budov a domov.

Ikona lopata
Máte vlastný projekt?

Či už sa jedná o inteligentný dom, komerčnú nehnuteľnosť alebo špeciálny projekt, radi vám poradíme, ako vyťažiť potenciál technológií na maximum.

Chcem byť informovaný o novinkách